Ben linkte bir tasarım göremedim ama? Yanlış yeremi baktım, her ne ise. Öncelikle yazının içindeki bazı ifadeler pek hoşuma gitmedi o yüzden alıntılamıyorum. Ben mimara bu kadar yüklenilmesine karşıyım, adamdan köprü istediler yaptı, revizyon istediler yaptı eee? Başka, ha açıklamayı niye o yapmış falan filan onu bilemem benide ilgilendirmiyor ama şuna katılıyorum yetkili ağızlar neden doğru düzgün, tatmin edici, gerçekleri açıklayan bir beyanat yapmıyorlar bunu merak ediyorum. Ha bir açıklama yapılsa da bunun sadece gaz alma amaçlı olacağına da emnim o yüzden beklemiyorum.
Köprünün yine tasarımının değişmesi bize ne kazandıracak, kentin parasını yeniden bir proje tasarımına vermekten başka? Bence güzel bir köprü tasarlanmış yapılsın bitsin işte. Unesco konusuna girmeyeceğim çünkü bana göre zaten İstanbul korunmayan, özen gösterilmeyen bir kent. İçindeki tüm tarih zaten ayakta duruyor, önce bu kadar yok kültür mirası, yok koruma diyenler gitsin önce bir kaç tane korunan şehri görsünde sonra karar versinler, İstanbul zaten o korumanın içinde değil, dolayısı ile niye korkuyoruz ki yok listeden çıkaracaklar yok bilmemne olacak diye

ya Süleymaniyenin kendisini korudukta geriye silueti korumak kaldı.
Bir diğer görüşümde şu, zaten Haliç' teki diğer köprülere baktığımız bu tasarım aslında bütünlüğü bozuyor, bu anlamda ben baştan düz bir köprü tasarlanmalıydı diye düşünüyorum, ben azcık simetrici olduğum için böyle düşünüyorum yoksa köprünün bu hali bana göre gayet güzel.