gnl-TS.26 » Maket ve Model Araçlar
- özgürata
- Aylık Paso
geçen nette gezinirken şöle bişeye denk geldim
http://www.pinarhobi.com/ercanyetisener ... amvay.html
http://www.pinarhobi.com/ercanyetisener ... amvay.html
- özgürata
- Aylık Paso
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Yeni oyuncaklarımı göstereyim
çatlarım yoksa 
Bu uzaktan kumandalı bir uçak, aslında benim değil
bizim ufaklığa doğum günü hediyesi olarak aldık bir günlük deneme sonrasında uçurmayı başardık ama önemli bir kaç şey öğrendik, etrafta ağaç olmayacak
ağaç varsa da bu uçak ağaca takılınca elinizde atacak bir şeyler olacak, rüzgar olmayacak, yoksa aldığınız gün dağıtma olasılığınız var. Fiyatı ile kıyasladığımızda çok basit bir alet ama çok keyifli

Bu da bir diğer, WL tarafından satılıyor, Viyana' da kullanılan MAN Lion's City körüklünün metal bir modeli, ortadaki körük çok kısıtlı bir şekilde kıvrılmaya müsade ediyor, oldukça da sağlam. Oyuncak olarak ta kullanılabilir ama metal olduğu için emanet ettiğiniz çocuğa dikkat

Diğer yeni oyuncağımı yine Wiener Linien' den satın aldım, dışarıda satış fiyatı 12€ civarı, işletmeci bunu U6 metro vagonu diye 10 € ya satıyor, bana göre uzaktan yakından alakası yok, bu Bombardier' in tramvay modeli ama yine de aldım. Metalden imal edilmiş, oldukça sağlam, körük kısmının ne kadar kıvrılabildiğini en alt resimde göstermeye çalıştım.

Bu da can sıkıntısı ortaya bir karışık
Soldan sağa, Bombardier tramvay aracı, yanındaki mavi hangi kentin ya da firmanın bilmiyorum, daha önce bunları satan Einsiedler bira firması artık sitesinden kaldırmış orada bilgileri vardı ama geçen baktığımda bulamadım, soldan üçüncü Viyana Tramvayı ULF, en sağdaki de yine Viyana metro sisteminin eski araçları SGP

Bu uzaktan kumandalı bir uçak, aslında benim değil

Bu da bir diğer, WL tarafından satılıyor, Viyana' da kullanılan MAN Lion's City körüklünün metal bir modeli, ortadaki körük çok kısıtlı bir şekilde kıvrılmaya müsade ediyor, oldukça da sağlam. Oyuncak olarak ta kullanılabilir ama metal olduğu için emanet ettiğiniz çocuğa dikkat

Diğer yeni oyuncağımı yine Wiener Linien' den satın aldım, dışarıda satış fiyatı 12€ civarı, işletmeci bunu U6 metro vagonu diye 10 € ya satıyor, bana göre uzaktan yakından alakası yok, bu Bombardier' in tramvay modeli ama yine de aldım. Metalden imal edilmiş, oldukça sağlam, körük kısmının ne kadar kıvrılabildiğini en alt resimde göstermeye çalıştım.

Bu da can sıkıntısı ortaya bir karışık

- alabay
- Evliya Çelebi
Hay şimdi şu tesadüfe bak yahu!
Kulakların çınlasın, ben de cumartesi günü SIKU modellerindeki gelişmelere şaşmıştım. Karstadt'ın çocuk oyuncakları bölümünden geçmiştik de, ben biraz nostalji yaptım, çünkü küçükken sadece ve sadece SIKU modelleri toplardım, hâlâ var, bir kısmı burada bir kartonda, bir kısmı İstanbul'da bir dolapta
Ve elime (ama evime değil) aldığım neydi? Bombardier tramvayı, hahaaa

Kulakların çınlasın, ben de cumartesi günü SIKU modellerindeki gelişmelere şaşmıştım. Karstadt'ın çocuk oyuncakları bölümünden geçmiştik de, ben biraz nostalji yaptım, çünkü küçükken sadece ve sadece SIKU modelleri toplardım, hâlâ var, bir kısmı burada bir kartonda, bir kısmı İstanbul'da bir dolapta

Ve elime (ama evime değil) aldığım neydi? Bombardier tramvayı, hahaaa