ist-B.03:03 » Marmaray Projesi [İnşaat Süreci]
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Bu M2 nin uzatma açılışı haberlerine benzer Mehmet, bakıcaz artık danışıklımı yoksa, beceremedik üstünü kapatmak için ne uyduralım mı? Mahalledeki arsaya ev dikilmiyor, malum asrın procesi, tabii ki sorunlardan biri istimlakler ile alakalı, birazda olmazı oldurmak ile alakalı. Diyorsun ya devletlu buyurur olur, aman dikkat edin devletlu bol keseden buyururken inşallah bilipte buyuruyordur. Neyse ya, bana ne, ben çıkıp ekranlarda "Arkadaşlara talimat verdim, o iş tamam" demiyorum nasıl olsa.
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Bahsi geçen yeni ihale ile ilgili ihale daveti dökümanına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz
http://www.ubak.gov.tr/BLSM_WIYS/index. ... ster/41362
http://www.ubak.gov.tr/BLSM_WIYS/index. ... ster/41362
-
- Seyyah
iş kolay değil zor tabi, hatta çok zor. ama kolay olan ne var ki? devletlu işin daha fazla gecikmemesini istiyor. isterken de gerçeklerin farkında. kimse imkansızı istemez.Esat yazdı:Bu M2 nin uzatma açılışı haberlerine benzer Mehmet, bakıcaz artık danışıklımı yoksa, beceremedik üstünü kapatmak için ne uyduralım mı? Mahalledeki arsaya ev dikilmiyor, malum asrın procesi, tabii ki sorunlardan biri istimlakler ile alakalı, birazda olmazı oldurmak ile alakalı. Diyorsun ya devletlu buyurur olur, aman dikkat edin devletlu bol keseden buyururken inşallah bilipte buyuruyordur. Neyse ya, bana ne, ben çıkıp ekranlarda "Arkadaşlara talimat verdim, o iş tamam" demiyorum nasıl olsa.
m2'nin uzatması çk çok zor oldu. alstomdan rotem araçalrına döndüler. sinyalizasyonda firma değiştirdiler. topyekün herşeyi elden geçirdiler. 10 sene önceki sistemi atıp yenisini kurdular. marmaray'da bu kadar olmaması lazım. diye ümit ediyorum. sadece ümit.
ankara-eskişehir yht işliyor dimi? işliyor. nasıl işliyor? ankara-sincan eski hattan. sincan-esenkent sonradan dahil oldu. şimdi ertms level-2 ihalesi açıldı toptan.
devletlu istemesin yeter ki
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Eyvallah işliyor bir şey dediğimiz yok, henüz gözle göremedik ama görenlerde methede ede bitiremiyor, o zaman kötü söze ne hacet. Ama gelgelelim beni biliyorsun, istiyorum ki bir işi de sorunsuz, tam, eksiksiz yapıp, alın ulan diyelim
diyeceksin ya sonuna bak, yok kardeşim ben baştan düzgün istiyorum. İsteyenin bir yüzü kara 

-
- Seyyah
sorunsuz eksiksiz iş benim gördüğüm bursa, eskişehir, kayseri ve samsun.
diğerlri havlucu. en büyük havlucu ankara, sonra izmir sonra istanbul. antalya peçete ile idare ediyor. gaziantep fena değil. adana sınıfta kalmış.
marmaray tüm sorunlara rağmen yine iyi. iş sıkı tutulmasa 20 senede bitmeyecek bir proje idi. ama bu noktaya gelmesi büyük bir baarı. iğne ile kuyu kazan arkeologlara eyvallah edilmedi.
ayrıca asrın projesi denilen kısım bitti zaten. tüp. geri kalanlar aynı. tünel içindeki raylarda giden tren.
diğerlri havlucu. en büyük havlucu ankara, sonra izmir sonra istanbul. antalya peçete ile idare ediyor. gaziantep fena değil. adana sınıfta kalmış.
marmaray tüm sorunlara rağmen yine iyi. iş sıkı tutulmasa 20 senede bitmeyecek bir proje idi. ama bu noktaya gelmesi büyük bir baarı. iğne ile kuyu kazan arkeologlara eyvallah edilmedi.
ayrıca asrın projesi denilen kısım bitti zaten. tüp. geri kalanlar aynı. tünel içindeki raylarda giden tren.
-
- Seyyah
-
- Seyyah
-
- Seyyah
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Ben doğru düzgün olursa inşallah dedim
yani senin dediğini yine demiyorum, bana kalkıpta ya boğazı geçti işte, 6 istasyon, 12 km, ama sinyalizasyonu yok, işte telsizle el yordamıyla çalışıyoruz, istasyonlarda asansörler falan yarım ama idare et dersen işte bu yarım yamalaktır, istersen 50 km aç, bana göre bu yanlış, sana göre doğru olabilir, bu seni mutlu edebilir. Benim beklentim böyle bir projede küçükte olsa saçma sapan eksiklerin olmamasıdır, ha yarım açmış tam açmış onunla ilgilenmiyorum artık.

-
- Kadrolu Personel