ist-M.03:03 » M1B Otogar-Kirazlı (Halkalı) Metrosu 1.Etap
-
- Seyyah
istasyon öyle çapraz olacak ama resimde yatayöı dikmi belli değil. yani neresi aşağı neresi yukarı belli olmuyor her taraf bina mübarek. ayırt edici bir şey yok. senin işaretlediğin noktada başakşehir'den gelen hattın istasyonu olabilir. diktörgeni çaprazlamasına yapacak. makas gibi. ray değil el makası 

- Esat
- Pir-i Seyyâh
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Hat şeması, Esenler ve Otogar istasyonu dahil edilmemiş o bölgedeki makaslar gösterilmiyor, sadece inşa aşamasındaki hattın şeması ama yine de Esenler olsa daha açıklayıcı olurdu bizim için, ama güzel benim elimde de mevcut hatların şemaları var ama üşeniyorum valla, bul onları böl parçala tara yayınla falan oohooo uzun iş
senin ulaşımdaki arkadaşlar hazırda varsa versinler be yahu 

-
- Seyyah
-
- Seyyah
- Esat
- Pir-i Seyyâh
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Çok komik bir istasyon yapısı oldu, aynı dışarıdan bakınca bana Aksaray dan Yusufpaşa' ya aktarmayı hatırlatıyor
içimden bir ses önce o garabet girişten geçilerek öndeki binaya girilecek diyor, o bina diğer binalarda mezanin katı dediğimiz gişe ve turnikelerin bulunduğu alan, platform alanlarına ulaşmak için önce aşağı inilecek sonra yine yukarı çıkılacak
eğer bu sallama tahminim doğru ise Esenler istasyonu makus talihini yenememiş olacak, bu seferde komik ötesi bir erişime sahip istasyon olarak kalacak. Tabi istasyon açıldıktan sonra şu anki istasyon yapısı ve depo giriş yolu iptal edilirde oradan alttan bir giriş açılırsa bu söylediğim komedi de sona erecektir, bakalım izlemeye devam, nedense kafamda böyle bir şey canlandı.