ist-M.03:02 » M2 Şişhane-Yenikapı Güney 2.Etap İnş
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Belki de zamanında bizim yazdıklarımızı okuyup aydınlanmışlardır Mehmet, nereden bilebiliriz, ama öyle olsa bile kimse elimizi sıkmaz herhalde, ben yarım ada için önerimi sunduğumda millet zıplamıştı, ya ne zıplıyorsunuz 3 tane ayakkabıcı ile baş edemeyen adam tabii ki korkar otobüsleri kaldırmaktan, hatta bir de üstüne Beyazıt a yeni otobüs hatları koyar 

-
- Seyyah
çok iyi bi nokta. beyazıta otobüs kondu yeni. 2 sene sonra araç trafiğine kapatılınca otobüs aksaraydan geri döner. eee o zamanda metro var. hat iptal. ne oldu? nasıl koordinasyonsuzluk ve günü kurtarma anlayışı. esenler belediyeyi tenzih ederim adam yeni ve bir şeyler yapmaya çalışıyor ama halkın istekleri yönlendriyor.
-
- Hareket Amiri
ŞEHZADEBAŞI DURAĞINDAN
Şehzadebaşı durak çalışmaları sonunda başlamış durumda işte taze resimler.

- Esat
- Pir-i Seyyâh
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Ahanda şu haritaya tam ortalanmış yerde gördüğün temel kalıntısı gibi şeylerin olduğu yer Şehzadebaşı istasyonualabay yazdı:Şimdi TAM konumu nerede bu Şehzadebaşı'nın?

http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 3&t=h&z=17
şimdi bana tiny url bilmemne deme, kopyala yapıştır bak.
-
- Seyyah
makinenin olduğu kısımda sanki tarihi eser yokmuş gibi bir hisse kapıldım. en azından burası halolursa caddedeki kısım daha sonraya da bekleyebilir. ama bu çalışmalar neden daha önce hızlanmadı ki? arkeolog efendiler 12 senedir ne yaptılar burda da şimdi işe başlıyoruz. bilmek hakkımız dimi.
Peki bu istasyona Vezneciler dense daha iyi değil mi?
Peki bu istasyona Vezneciler dense daha iyi değil mi?
- alabay
- Evliya Çelebi
İşe yaramadı. Ya koordinatlar gerek, ya da tam sokak ve dörtyol isimleri. ben orada bir şey göremiyorum 
Kopyala yapıştırmaya gerek yok, bağlantı zaten, üstüne klik, bitti. Ama yine de, sayfayı enen biraz karıştırdı gibi, yani tinyURL demesem de ...
Ama, nerede olursa olsun ... orada bir Şehzadebaşı Caddesi var, bir de Ordu Caddesi. Yani en azından iki caddede metro istasyonu olmamalı mı? Olmalı. Berlin olsa ... New York olsa ... Bizimkiler tabi yine köprünün ortasına. Halbuki Boğaz'ın da tam ortasında bir istasyonla Beşiktaş VE Üsküdar olurdu, keh küh

Kopyala yapıştırmaya gerek yok, bağlantı zaten, üstüne klik, bitti. Ama yine de, sayfayı enen biraz karıştırdı gibi, yani tinyURL demesem de ...
Ama, nerede olursa olsun ... orada bir Şehzadebaşı Caddesi var, bir de Ordu Caddesi. Yani en azından iki caddede metro istasyonu olmamalı mı? Olmalı. Berlin olsa ... New York olsa ... Bizimkiler tabi yine köprünün ortasına. Halbuki Boğaz'ın da tam ortasında bir istasyonla Beşiktaş VE Üsküdar olurdu, keh küh

- Esat
- Pir-i Seyyâh
Sen oraya bir istasyon yapıldığına şükretmiyorsun da, kalkmış bir de Ordu caddesine metro istasyonu istiyorsun, sen utanmadan Marmaray ında Beyazıt ta istasyonu olsun hatta M2 nin orada istasyonu olsunda dersin, tiz boynun vurula.
+41° 0' 44.89", +28° 57' 34.50" al sana koordinat, ahanda orası işte, nasıl göremiyorsun anlamadım ya
+41° 0' 44.89", +28° 57' 34.50" al sana koordinat, ahanda orası işte, nasıl göremiyorsun anlamadım ya

- alabay
- Evliya Çelebi
He orası mı. Aha. Eh, oraya Şehzadebaşı demeleri normal. Demiştik ya, bizde isim medeniyeti yok. Orada ne güzel bir meydan olabilirdi. Vidin Meydanı veya Şehzadebaşı Meydanı. Yani, hiç yoktan iyi tabiîki, ama cart diye ortaya yapılmış, yani entegrasyong sıfır
Oradan Edirnekapı'ya bir tramvy veya metro becerilse ... eh.