İstermisiniz Hacıosman-İncirli-Başakşehir diye M2 desinler.
Yani omurga hat bu olsun. Bizde Başakşehir'i ayrı bir hat gibi M7 dediğimizle kalalım.

Peki diyelim ki; Başakşehir metrosu hiç Bakırköy'e gitmiyor, İncirli'den Hacıosman'a devam ediyor. Beylikdüzü hattınıda lrt olarak BEYLİKDÜZÜ-İncirli-Bakırköy diye inşaa ettiler. Beylikdüzü-Bakırköy işliyor.Dedigin gibi bir sey olsa dahi Mehmet, biri M2 digeri yine M7 olmalidir, yada ne numara verilecekse o ama böyle basit olmalidir.
bende bunu diyorum işte. asıl tema bu.Esat yazdı:M2 nin devami olarak yapilacak ve isletilecekse M2 olur,
o ayrı. tamam. m2'yi konuşuyorum ben. bakırköy-beylikdüzü diye bir sistem kurarsın m8 mi demiştik. haritayı çizdim. ( otogar-kirazlı'ya bir gün mutlaka otogar-şişli bağlantısının ekleneceğine inandığım için m3 dedim)Esat yazdı:benim karsi ciktigim nokta, Y seklinde bir isletme yapildiginda neden illa ki ayni numara verilip sonuna harf eklemek ihtiyaci hissedildigidir.
farklı tabi, bakırköy için ayrı konuşabiliriz.ama kastım m2 ana omurga hacı-başak hattı olabilir mi. sonuçta burada zihinsel egsersiz yapıyoruz. sesli düşünüyoruz. bağlayıcılığımız yok.
İlk söylediğin şey ile bu söylediğin şey birbirinden farklı ama Mehmet, ilk söylediğin bu değildi,
Geçen seninde yayınladığın bir haritanın doğruladığı üzere, ki ben bunu daha önce bir kaç kez yazmıştım sanıyorum, ilk plan Millet caddesine yakın giderek Topkapı'dan geçiyor ve içeriden Bağcılar' a gidiyordu, ama hem şu an inşa edilen Bağcılar metrosunun ilk hali olan Yüzyıl hedefinden saparak Bağcılar'a gidecek olması, hemde Suriçinde aman Topkapı da şu çıkar Çapa da bu çıkar diyerek hat biraz daha güneye kaydı sanki orası Sur içi değil, hadi Pollyanna olayım belkide Marmarayı göz önüne alarak güneye çekmişlerdir, eğer bunu düşünen oldu ise gelip elini öpeceğim.Miraç yazdı:İncirli'de ortak istasyon olacakmış. İstenirse kuzeye doğru devam edebilir. Bakırköy işletmesi de kol şeklinde düşünülebilir. Malüm bu hat eskiden YENİKAPI-BAĞCILAR'dı. Yani M2'nin Bağcılar'a devam şeklinde. sonra az bir değişiklkle Kirazlı ve Başakşehir oldu.
konu karıştı galiba. Bağcılar'dan Yüzyıl'a gidecek bir metro yoktu ve hala yok. Zeytinburnu-Bağcılar Tramvayı Yüzyıl'a gidecekti, rafa kalktı.ama hem şu an inşa edilen Bağcılar metrosunun ilk hali olan Yüzyıl hedefinden saparak Bağcılar'a gidecek olması,
Protokol ile Bakanlığa devredilmişti, İBB isterse protokolden çekilebilir ama sanmıyorum, Bakanlık da acele etmeyecektir, zaten İBB Sefaköy-Beylikdüzü olarak kendisi ihaleye çıkmak istiyor gibi bir hava seziyorum yazılanlardan, ben bu projenin dönüp dolaşıp dediğim gibi olmasında ısrarlıyım. M2 İncirli'de sona ermeli, Beylikdüzü hattı illa bir hatta bağlanacaksa İncirli-Söğütlüçeşme'ye bağlanmalıydı ama görünen o ki o projenin de akıbetinde muallaklık var, şu an için ancak bizim yaptığımız gibi fikir tartışmasında kalır bu işlerHector Troas yazdı: ↑30 Ara Pzt, 2019 10:16M2 14 km daha eklenerek, Yenikapı Sefaköy uzatması projesi oldu. metro Web sitesinde bakanlık yapacak yazıyor. Ama bakanlığın bütçesinde bir kalem görünmüyordu. Bu hattı kim yapacak?
https://www.metro.istanbul/Hatlarimiz/P ... aat=1&q=27
Off TopicHat mevcut M2 Yenikapı-Hacıosman hattının devamı olarak inşa edilecektir. Proje süreci tamamlanmış olup AYGM tarafından yatırım kapsamına alınarak ihale edilecektir.![]()