kenanmar yazdı:Phileas marka otobüslerin Metrobüs sistemi için baş ağrısına dönüştüğü ortadayken onlara parça ekleyip uzatmaya çalışmak bence tuhaf bir karar olurdu. Düz yolda gidemeyen her defasında yolda kalan bu araçların nesine güveniliyor, anlayamıyorum.
Aynen katılıyorum, tamam elimde istatistik yok

yani diyemiyorum % olarak Phileaslar diğerlerinden daha fazla arıza yapıyor, ama arkadaşlar kullanıyorlar, basında çıkıyor, duyuyoruz. Araçlar hep problem yaptı başka bir işe yaramadı, şimdi kalkıp modül ekleyerek daha uzun araçlar yapmak??? Ya sürünüyor zaten rampalarda daha da yüklenmek, bilmiyorum ki kim çıkarıyor bu fikirleri? Gerçekten bende isterim benim sitemide devletlu takip etsin bazı önerileri bizden alsın

ama gerçekten bu fikirleri kendileri üretiyorsa lütfen üreten arkadaşları gözden geçirsinler, yok bu fikirleri bir yerlerden aparıyorlarsa lütfen o adresleri de gözden geçirsinler.
Başar bende senin bahsettiğin gibi olduğunu düşünüyorum, yani vagon ekleme diye bir şey yok, yani olabilme ihtimali varmı bilmiyorum ama iki otobüsü kuple edip kullanmak? İkincisinin direksiyonunu ilk tarafın manevrasına göre doğru oranda yönlendirmek için yapılacak yazılımı yapan adam kör olur ya, yok öyle bir şey

istense olur da dünyanın EN gereksiz işi diye reklamını yapabilirmiyiz bilmiyorum.