Tarihi konusuna gelirsek, belki Türkiye için tarihi olabilir doğrudur. Yani "otobüsleri birbirine kuple etmek!!!" dahiyane bir fikir, daha uzun otobüsler? Olabilir neden olmasın metrobüs hattı müsait kışın mahsurlu olabilir belki. Katenersiz raylı sistemi bile düşünmüşler Boğaz Köprüsü geçişi için. Sonuçta öyle ya da böyle uçuk ya da kaçık bir şeyler yapılmaya çalışılmış, bir fikir teatisi olmuş ben böyle değerlendiriyorum. Radyo Ring konusuna gelirsek, açıkçası konuşmayı dinlemedim gerçekten Ring mi dedi, Ring ile otobüsleri istedikleri gibi dolandırmayı mı kast ediyorlar yoksa bahsettikleri tarihi iş bildiğimiz, dünyada pek çok kentin kullandığı basit RL şebekesi mi yani Radyo Link sinyalleri ile araç konumu, ortalama hız, güzergaha göre durağa varış süresi gibi hesaplamaları yapan sistemimi kast ediyorlar, yeni bir şey değil bu millet artık GPS/GPRS in ..okunu çıkartmışken İstanbul gibi kalabalık dolayısı ile hesaplamaların kritik olduğu bir kentte nasıl yapılabilir bilmiyorum açıkçası. Dediğim gibi tramvaylar için çoook zaman önce önermiştim kaale alınmamıştı, bu kadar zaman sonra hala tramvay ne zaman gelecek gösteren bir ekran yok. Telefon olayı da yine önerilerim arasında idi yaklaşık 6 yıl kadar önce, bu çok enteresan bir şey değil ki, telefon hangi durakta olduğunu algılayacak