Aralık - Şubat' ta 3 adet 8 li set tamamlansa, geriye kalan 12 ayda, her ay 1 set teslim alınarak zamanında yani 2012 Şubat sonunda teslimat tamamlanabiliyor, zaten iki ülkeden sipariş olduğu için araç üretim bandından seri şekilde çıkacak.
evet aynı vagonlar olması kadar onların da filo'da çeşitliliğe gitmeleri de garip. yani anlamam şunu bir türlü, aynı gabari'de ayni güç türüyle birbirine uygun bir filo kurulsa çok daha mantıklıMehmet Kasım yazdı:enteresan bir eşy. m2 hattı alstom vagonları da venezuela'da kullanılıyordu bu caf'Ta kullanıalcak.
Yok olmaz, o dedigini ancak Emperyalist batili aptallar akil edebiliyortahir93 yazdı:evet aynı vagonlar olması kadar onların da filo'da çeşitliliğe gitmeleri de garip. yani anlamam şunu bir türlü, aynı gabari'de ayni güç türüyle birbirine uygun bir filo kurulsa çok daha mantıklıMehmet Kasım yazdı:enteresan bir eşy. m2 hattı alstom vagonları da venezuela'da kullanılıyordu bu caf'Ta kullanıalcak.
Bir kere daha doğrusun Hakan, seninde kulaklar hiç fena değil ha, gayet iyi duyuyorsunHakan yazdı:Bendeki bilgilerde bir dğişiklik yok, ocak ayında ilk teslimat sonra 13 ayda tamamı teslim alınmış olacak. 2012 şubat ayında 120 vagon elde olması gerekiyor. İnşallah sarkma olmaz...
Acaba bu tanıtım merkezinin konsepti nasıl olacak, şahsen ben bu işlerde sorumlu olsam şöyle yapardım. Yenisahra istasyonunu hem kaba hem de ince işçilik anlamında %100 tamamlatırdım, hatta üzerini bile kapattırır toprağı falan döker çevre düzenlemesini de tamamlardım. Sonra yürüyen merdivenleri dahil çalışan istasyonun hem bilet holünde hem de peronlarında çeşitli görseller ile ki bunlar LCD ekranlar, normal yazılı dokümanlar ve bir takım elektronik tanıtım materyalleri ile Kadıköy-Kaynarca Metrosunun tanıtımını yapardım.Ocak ayı 2. haftası içerisinde ilk teslimat bekleniyor, bir aksilik olmaz ise bu hatta ait ilk aracı 3 ay sonra göreceğiz demektir, tabi daha önce İBB bu hattın Tanıtım Merkezinde belki fotoları da paylaşır.