gnl-RS.10 » Dünyadan Raylı Sistem Araç Resimleri
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Yine INNOTRANS2010 dan kareler ile devam edelim, fotolar www.bahnforum.info adresli bir Avusturya toplu taşıma forum sitesinden alıntıdır.
Voıth lisansı ile Legios isimli bir Çek firması tarafından üretilen bir araç

1300 beygir gücünde bir dizel loko

Bombardier tarafından Londra metrosu için üretilen MOVIA serisi bir araç,

SNCF tarafından kullanılan bir araç, sanırım karışık vagonlu hem tek kat hem çift kat

Škoda-380

Bunun üreticiside Siemens diye biliyorum ama model ismini bilmiyorum, Avusturya Steiermark eyaletindeki banliyö trenleri bunlar.

Hırvatların ürettiği bir araç KONČAR marka, elinizi başınızın arasına alın bir düşünün, beğenmediğimiz adamların yaptığı araçlara bakalım bir de bizim yaptığımız minibüs otobüs görünümlülere, yok yolun başındayız falan filan diyoruzda, bir konvoyu ne zaman yakalayacağız ya, atı alan Körfezi geçmiş Yalova ya at sürüyor.

Son dönemde bölgesel trenlerde yeni gözde Siemens Desiro

Voıth lisansı ile Legios isimli bir Çek firması tarafından üretilen bir araç

1300 beygir gücünde bir dizel loko

Bombardier tarafından Londra metrosu için üretilen MOVIA serisi bir araç,

SNCF tarafından kullanılan bir araç, sanırım karışık vagonlu hem tek kat hem çift kat

Škoda-380

Bunun üreticiside Siemens diye biliyorum ama model ismini bilmiyorum, Avusturya Steiermark eyaletindeki banliyö trenleri bunlar.

Hırvatların ürettiği bir araç KONČAR marka, elinizi başınızın arasına alın bir düşünün, beğenmediğimiz adamların yaptığı araçlara bakalım bir de bizim yaptığımız minibüs otobüs görünümlülere, yok yolun başındayız falan filan diyoruzda, bir konvoyu ne zaman yakalayacağız ya, atı alan Körfezi geçmiş Yalova ya at sürüyor.

Son dönemde bölgesel trenlerde yeni gözde Siemens Desiro

- Esat
- Pir-i Seyyâh
- tahir93
- Aylık Paso
l-metra
evet çok güzel.ve zaten benim favorim yükseltilmiş metrolar
metra'ya gelince:
nedenini bilmememle birlikte nerdeyse hiçbiryerde katener hattı bile yokmuş. yalnızca 3 hat'ta elektrikli trenler kullanıyormuş, az önce öğrendim. onlar da metra electric line olarak anılıyor.
oldukça garip

metra'ya gelince:
nedenini bilmememle birlikte nerdeyse hiçbiryerde katener hattı bile yokmuş. yalnızca 3 hat'ta elektrikli trenler kullanıyormuş, az önce öğrendim. onlar da metra electric line olarak anılıyor.
oldukça garip

-
- Aylık Paso