Örnek burası 3 km ise 1km=4ay, diyelim ki M3 hattının tünel kazısı Aralık 2008 de biterse x km X 4 ay üzerinden hesaplayabiliriz, tabi önce burası kaç km idi

M3 5.4 km ve tünel kazısı eylülde bitti.Esat yazdı:4.Levent - Maslak arasının kaç km olduğu üzerinden bir orantı çıkartabiliriz ince işler için.
Örnek burası 3 km ise 1km=4ay, diyelim ki M3 hattının tünel kazısı Aralık 2008 de biterse x km X 4 ay üzerinden hesaplayabiliriz, tabi önce burası kaç km idiben 3 ü salladım şimdi.
okey o zaman referans hesabımız Ayda 300 metre demektir bu da. Bunu not olarak tutmak lazım, tünel işi biten hatlar için km si üzerinden çarpmasını yapıp tahmini açılış tarihini kestirebiliriz. (şu takvim uygulamasını yapamadık bir türlü yahu)Mehmet Kasım yazdı:M3 5.4 km ve tünel kazısı eylülde bitti.Esat yazdı:4.Levent - Maslak arasının kaç km olduğu üzerinden bir orantı çıkartabiliriz ince işler için.
Örnek burası 3 km ise 1km=4ay, diyelim ki M3 hattının tünel kazısı Aralık 2008 de biterse x km X 4 ay üzerinden hesaplayabiliriz, tabi önce burası kaç km idiben 3 ü salladım şimdi.
4.Levent-Maslak 4.5 km.
Oranlarsak M3 16 ayda açılır. O da aralık 2009'dur.
elektromekanik entegrasyon 1 senede bitmiş olamaz mı? NTV Video'larında izledim. Topbaş şöyle bir hedef koymuş kendine; Haliç Köprüyü bitirip 2010 sonunda HACIOSMAN-YENİKAPI şeklinde çalıştıracağım.Esat yazdı: taa ki elektromekanik entegrasyonu bitene kadar