ist-M.04:04 » M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Yapılan ihale Pendik-SGH arasında ve AYGM tarafından yapıldı ama Marmaray ile bağlantılı banliyö mü yoksa ayrı bir metro hattı olarak inşa edilip İBB ye mi devredilecek bu konuda hiçbir fikrim yok. Benim uzun zaman öncesinden bildiğim bu bir Marmaray bağlantısı olacaktı.kenanmar yazdı:Rayli sistemler haritasina bakinca emin olamadim, bu hat Sabiha Gokcen'e uzayacak mi? Yoksa Marmaray mi Sabiha Gokcen'e uzatiliyor?
- Esat
- Pir-i Seyyâh
www.istanbulunmetrosu.com adresinde Metro hattı olarak tanımlanmış ama Marmaray a da metro diyenler var, benim şahsi görüşüm metro olmamalı iyi kötü bir banliyö şebekesi kurabilmek için Pendik Gar a giriş yapan bir banliyö bağlantısı olması çok daha doğru bir karar olur. Sonuçta istediğin frekansta işlet, iki noktada da başka metro hatları ile entegre olacak, SGH yı ana hatta ve AHL ye bağlayacak, kuzeye yapılacak uzatmalarda mantıklı bir iş olacak, her şekilde banliyö olmalı diye düşünüyorum.
- Özgür Türkler
- Sezonluk Yolcu
- Esat
- Pir-i Seyyâh
M4 yapıldı bitti açıldı ama bazı noktalarda düzenlemeler yeni yapılıyor, gördüğüm kadarı ile Ünalan ile metrobüs arasındaki tünelde daha kısa mesafeden metrobüse çıkış için bir çalışma yapılıyor, bir de Kartal istasyonunda otobüs planktonluğuna çıkan yeni bir tünel inşa edilmiş, fotoğrafını çekemedim işçiler çalışıyorlardı.
- yakupfurkan24
- Aylık Paso
Re: ist-M.04:04 » M4 Kadıköy-Kartal Metrosu (Kadıköy-Kaynarca)
Hat pazartesi günü açılıyor artık başlığın ismini değiştirmek gerek.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Re: ist-M.04:04 » M4 Kadıköy-Tavşantepe Metrosu (Kadıköy-SGH-Tuzla)
Hayırlı uğurlu olsun, 3 istasyonluk bir uzatma hizmete girdi böylece 2016 yı boş geçmemiş olduk.
-
- Kadrolu Personel
3 ilave istasyonun hattın yolcu sayısına katkısı ne kadar oldu acaba? Geçtiğimiz hafta içerisinde 3-4 defa gündüz saati kullandım hattı. Dün de 2 defa bindim.Hafta içi gündüz bile doluydu, dün ise 500T kıvamındaydı, tabiri caizse ağzına kadar doluydu...
-
- Seyyah
Setlerin uzunluğu nasıldı?
Sefer sıklığı neydi?
Sefer sıklığı neydi?
- Edil Arda
- Serbest Geçiş
yoğun saatlerde bile 4'lü set gelebiliyormuş.