İstanbul Ulaşım A.Ş. tarafından yayınlanmış M2 hattı yıllara göre yolcu sayıları grafiği
Evet güney uzatması oradaki bağlantılar nedeni ile iş yapacak, belki tüp geçit ile olmasa da Marmaray tam kapasite çalışmaya başlayınca bayağı bir artış olur diye düşünüyorum. Geçen yıl şirketten bir iki arkadaş ile yaptığım sohbette onlarında beklentisi Yenikapı bağlantısı, bu sayede yolcu sayısında önemli bir artış olacağını düşünüyorlar, tabii bununla ilgili yapılmış bilimsel ya da mesleki standartlar içinde bir araştırma varmı bilmiyorum.Hakan yazdı:Kapasitenin çeyreği kadar yolcu taşıyor yani, güney uzatması açılınca yolcu sayısının en az 2 ye katlanacağını düşünüyorum...
O zaman enteresan bir şekilde 1920 lerden beri hep bu güzergaha metro olmalı diyen tüm projeciler yanılmış ve İBB de bu yanılgıya kapılarak bu hattı inşa etmiş demektirkenanmar yazdı:Tüm bahsettiğimiz eksiklikler ve raylı sistem entegrasyonları tamamlansa bile tablo tersine dönmezse işte o zaman ciddi bir sorun var demektir.
ehüüü, ağlamak istiyorum ulen hayalet metroya binmişiz bunca zamanHakan yazdı:Nasıl yani?