ist-M.04:02 » M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı
-
- Seyyah
başar abi gözlerimi yaşartın yahu
hayırlı olsun metromuzun yeni istasyonu. en genç istasyonumuz bu
sıfır. metromuzda uzunluk bakımından 18.068 m oldu. 18'lik delikanlı gibi. 3 sene sonra 23 km diyecek. bereket versin.
hafta sonu başbakan darüşşafaka'ya uğrayacak. ve bence çayırbaşına başlayın diyecek. hissederim ben. soracak hacıosman ne durumda ? çayırbaşının projesi ne durumda maliyet ne? hemen ihale açıp başlayın. kısa iş, bitsin diyecek.
Sarıyer-Taksim Metrosu olabilir yani.

hafta sonu başbakan darüşşafaka'ya uğrayacak. ve bence çayırbaşına başlayın diyecek. hissederim ben. soracak hacıosman ne durumda ? çayırbaşının projesi ne durumda maliyet ne? hemen ihale açıp başlayın. kısa iş, bitsin diyecek.
Sarıyer-Taksim Metrosu olabilir yani.
-
- Kadrolu Personel
- alabay
- Evliya Çelebi
-
- Seyyah
-
- Sezonluk Yolcu
-
- Seyyah
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Evet, sonunda Ulaşım A.Ş. o konuda bazı şeyleri kabul ettirebildi herhalde, temalı istasyon denilen şeyin temaya göre tabela demek olmadığını anladı birileri, koskoca diplomalı okul okumuş adamlar yönlendirmeden anlamıyor, biz anlıyoruzda ne oluyor "Çapsız" oluyoruzhasancicek37 yazdı:Benim bu resimlerde en çok dikkatimi çeken bilgilendirme tabelaları oldu.Maslak,Atatürk Sanayii istasyonlarındaki gibi rastgele siyah değiller.Bunun için de tebrikler

Anadurak ve öbürü derken? Şu anda ikiside başdurak değil mi? Darüşşafaka normalde ara durak olabilir ama şu anda o da hattın bir başdurağı, he Başar abi ne diyon?Mehmet Kasım yazdı:sölerken önce ana durak mı söylenir yoksa öbürü mü?