Ama slında bu aksa şöyle bir kaç kısa/ortaboy kol ilâve edilse, hep ağ diye bağırıp çağırdığım "şey" de gerçekleştirilebilir(di).
Cık cık ile sakın Şiğnen-Erzats-Fer-keğr'i demek istemiş olmayasın, Essaaat

B. Alabay
Aslında bu makas olayı biraz zor görünüyor çünkü Cevizlibağ peronuna gelmeden önce hemen kavşak yer alıyor. Zeytinburnu yönünden gelen araçlar 3. ray dediğimiz perona girmesi için 2 adet makasa ihtiyacı var. Bölgede kavşak olduğu için makasın Merkez Efendi İstasyonundan biraz ileriye yapılması gerekiyor.O konu ile ilgili bilgi istememize rağmen maalesef kurumdan cevap alamadık, orada en son gördüğümde makasta tek taraflı idi, yani Zeytinburnu yönünden gelen araç o yeni perona yanaşamıyor ama sonradan bir makas daha ilave edildi ise bilememki, edildiyse bile komik bir hat tasarımı olmuştur
http://www.ulasimturkiye.com/viewtopic.php?t=262hasancicek37 yazdı:Aksaray'dan Yenikapı'ya bir kol açılabilir mi?Aksaray İstasyonu'ndan önce ve sonra olmak üzere..Kabataş-Yenikapı ve Yenikapı-Bağcılar işletmesi yapmaya uygun olabilcek şekilde..
Okumadın mı? Öneri diyorum, ben yapmıştım diyorum, aşağıda diyorumalabay yazdı:Anlamadım, orası ne öyle? Bizim kurtta hiç ayrılan hat yok ki? Ne o?
B. Alabay