ist-B.03:03 » Marmaray Projesi [İnşaat Süreci]
- Esat
- Pir-i Seyyâh
http://www.haberturk.com/yasam/haber/54 ... ri-degisti
Kısmi açılacağının bir başka kanıtıdır, bu saatten sonra istediğin kadar ıkınsan sistemin tamamının ben 2013 te açılacağına inanmıyorum, daha geçen gün 2014 e sarktı denilmemişmiydi?Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, ''2013 yılında Marmaray'ı İstanbullular ile buluşturacaklarını ve İstanbul'un toplu taşıma sorununu büyük ölçüde çözeceklerini söyledi.
-
- Aylık Paso
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Ahmet Bey sizin bu hattaki revizyon işinin iptali ile ilgili bir bilginiz varmı? Başka yerlerde konuşulan, benim duyduğum yüklenicilerin yer teslimi yapılmaması, hattın genişlemesi için yıkımların halen yapılmamış olması ve özellikle hattın bazı noktalarında 11 metre (ya da küsur) genişliği aşmanın mümkün olmaması nedeni ile bunun standarttaki güvenlik kriterleri ile ilgili sorunlar oluşturacağı gibi gerekçeler ile işi bırakmak istemeleri dolayısı ile karşılıklı feshedilmesi diye bir şeyler, yani yüzde yüz doğrudur demiyorum ama ciddi sorunlar olduğu dile getiriliyordu.ahmettekin yazdı:2013 için ben de kesinlikle olmaz diyorum, mümkün değil
-
- Seyyah
Marmaray'da bir safha daha tamamlandı. Yenikapı-Sirkeci hattında güney tüneli tamamlandı. TBM Sirkeci istasyonuna ulaştı.
http://www.rayturk.net/?p=12000
MAYIS'TA YENİKAPI'DAN GİREN BİR İŞÇİ SÖĞÜTLÜÇEŞME'YE KADAR GİDEBİLECEK

http://www.rayturk.net/?p=12000
MAYIS'TA YENİKAPI'DAN GİREN BİR İŞÇİ SÖĞÜTLÜÇEŞME'YE KADAR GİDEBİLECEK

-
- Seyyah
tüp tünelin içinden çekilen son foto. isu yetkilileri tüpü gezmiş oradan aldım. ama soracağım şey daha başka. özellikle başar abi tüpten çift katlı geçip geçmemesi konusunu merak ediyordu. resimde tüpün yüksekliğini görünce acaba geçer mi diye düşünmeye başladım. yükseklik 7.5 m'miydi tam hatırlamıyorum, gerçi yenikapı tüneli 7.5 m değildi yahu kafam karıştı bi bakın şu resme geçer mi geçmez mi? bana oldukça yüksek geldi, geçer gibime geldi sizce:

- alabay
- Evliya Çelebi
-
- Seyyah
- alabay
- Evliya Çelebi
E, onu artık senin bilmen lâzım. Ama şu lokomotif işi de önemli. Burada daha fazla duraklarda durabilmeleri için yeni lokomotifler getirmişlerdi. esat'a onların videolarını göndermiştim.
He Esat, baa bah, Strasbourg'ta da yine bir kaç video ve resim çektim, tramvay merkez durak nasıl olmalı falan diye ...
Ama kameram şu anda yanımda değil. Oranın tramvayları o kadar harika ki, of of of.
He Esat, baa bah, Strasbourg'ta da yine bir kaç video ve resim çektim, tramvay merkez durak nasıl olmalı falan diye ...

-
- Seyyah
-
Uskudar meydani
Uskudar Marmararay cikisi (Cevre duzenlemesi hakkinda) hakkinda hic yapimis bir gorsel mevcutmudur bilen arkadaslarin bana link gonderebilirlermi acaba?
Tesekkurler
Tesekkurler
-
- Seyyah
Re: Uskudar meydani
www.uskudar.bel.trMurat yazdı:Uskudar Marmararay cikisi (Cevre duzenlemesi hakkinda) hakkinda hic yapimis bir gorsel mevcutmudur bilen arkadaslarin bana link gonderebilirlermi acaba?
Tesekkurler
çevre düzenlemesi video var orda.