Öncelikli amaç hatları bir harita üzerinde göstermek ve bunu gösterirkende görsellikten faydalanabildiğimiz kadar faydalanmaktı açıkçası, amaç sadece bilgi vermekse zaten bunu site yapıyor, üye girsin üşenmesin o hattın en başında hattın ne olduğu yazıyor, ha bir ara elimiz değerse tam bir bilgilendirme sayfasıda yaparız ama arkadaşlar kusura bakmayın Selim i dışında tutarak söylüyorum tek başına bu kadar oluyor, üye girsin hattın forumundan bilgilerine baksın, en başından beri harita harita dediniz bu nedemektir harita üzerinde interaktif bir uygulama demektir, yoksa howhow gibi koy php nin içine linklerle indeksi olsun bitsin vay be adam php yi konuşturmuş mu diyecekler

çok zor değil ya forum sistemini iyi öğrenmiş ve kategorilendirmeyi yapabiliyorsun doğru modlarıda sitene kurmuşsan istediğin haltı yersin.
Ama gerek Berlin, gerekse Viyana, ya da Paris in interaktif olmayan sayfalarında amaç istasyon ya da hat bilgisi vermek değil Nereden Nereye nin cevabını vermektir, biz böyle bir şey istiyorsak bize lazım olan hatların tam süreleridir? Varmı? yok olurmu, sanmıyorum ben kalkıp İstanbul' a gelip onu mu ölçecem şimdi

sonuçta sitenin gireni çıkanı soranı çok ama maalesef hepsi iki kelam etme özürlü olduğu için çalıştıracak kimse bulamıyoruz, milletin boş adamı çok resim çekilecek diyor 50 kişi ben yaparım diye atlıyor onun için böyle konuştum yoksa dediğim gibi Selim bunu işinin arasında baksa bile havada karada yapar ki diğer kısmı ile ilgili de hatırlarsan ben sana php bir örnek göstermiştim selim o dosyalar bende duruyor ama biliyorsun içinde bir takım kodlar var üreticiye mesaj gidiyor

ayıp olur Faik' e ama konuşalım ok derse ya da ben bakayım ne var orda çözerim diyorsan siz bilirsiniz.
Bence Selim dediği gibi bir şema yapsın onun üstünden konuşalım. Diğer taraftan uygulamayı erkenden koymama sebebimizi biliyon olm çalmasınlar haritayı diye tereddüt ettim ya