gan-T.04:02 » Gar - İbn-i Sina Tramvay Hattı
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Bu resimdekine benzer bir sey hic gormedim be Kemal abi
Yalniz sunu soyleyeyim hat altyapisi gozume cok saglam gorundu, egik, bukuk, kirik dokuk kesim gormedim, gayet derli toplu idi. Ama kullanim yayginlasmali, evet arac doluydu ama seferler seyrek, hiz dusuk, stadta mac oldu mu isletme felc, muhakkak alternatifler olusturulup midibus hegemonyasi da azaltilmali Antep gibi bir sehre bence bu yakisir. Bu hali ile tramvay kentte egreti gorundu gozume ama ilk kez gordum ve Kemal abimin dedigi gibi kisitli vakitte idi, yaniliyorumdur belki de.
Yalniz sunu soyleyeyim hat altyapisi gozume cok saglam gorundu, egik, bukuk, kirik dokuk kesim gormedim, gayet derli toplu idi. Ama kullanim yayginlasmali, evet arac doluydu ama seferler seyrek, hiz dusuk, stadta mac oldu mu isletme felc, muhakkak alternatifler olusturulup midibus hegemonyasi da azaltilmali Antep gibi bir sehre bence bu yakisir. Bu hali ile tramvay kentte egreti gorundu gozume ama ilk kez gordum ve Kemal abimin dedigi gibi kisitli vakitte idi, yaniliyorumdur belki de.
Re: gan-T.04:02 » Mavikent - Gar Tramvay Hattı
Şu an Gaziantep tramvay şebekesi üzerinde üç ayrı işletme yapılıyor:
Adliye-Burç Kavşağı
Gar-İbni Sina
Gar-Adliye
Adliye-Burç Kavşağı
Gar-İbni Sina
Gar-Adliye
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Bizim Mavikent-Gar dediğimiz hangisi peki, İbni Sina mı Adliye mi? ona göre başlığı düzenleyeyimemrenmert yazdı:Şu an Gaziantep tramvay şebekesi üzerinde üç ayrı işletme yapılıyor:
Adliye-Burç Kavşağı
Gar-İbni Sina
Gar-Adliye
-
- Müdavim
Gar - İbn-i SinaEsat yazdı:Bizim Mavikent-Gar dediğimiz hangisi peki, İbni Sina mı Adliye mi? ona göre başlığı düzenleyeyimemrenmert yazdı:Şu an Gaziantep tramvay şebekesi üzerinde üç ayrı işletme yapılıyor:
Adliye-Burç Kavşağı
Gar-İbni Sina
Gar-Adliye
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Re: gan-T.04:02 » Gar - İbn-i Sina Tramvay Hattı
Teşekkürler Mustafa, başlığı değiştirdim. Yolum Antep e düşse de bir tekrar bakınsam