kay-T.04:01 » T1 Organize Sanayi-İldem 5 Tramvay Hattı
- Esat
- Pir-i Seyyâh
İnteraktif haritada Kayseray haritası güncellendi, gerçi bende hala eskisi gibi görünüyor
yarın yine kontrol ederim, verilen istasyon isimlerini girdim ama eksik var gibi İldem 1 istasyonu nerede bilmiyorum mesela o kısmı bilen birilerinin yardımı ile toparlarız.
http://www.ulasimturkiye.com/harita.php

http://www.ulasimturkiye.com/harita.php
- Hehehe_
- Kaçak Yolcu
Gördüğüm kadarıyla tramvaylar Talas'a gelmiyor. Şehiriçi otobüsleri nereden kalkıyor? 15yıl önce Kayseri'yi ziyaret etmiştim. O zamanlarda tramvay filan yoktu, sürekli otobüse binerdim ama otobüslerin nereden kalktığını hatırlayamıyorum?!
O zamanlarda "beğendik" diye bir market vardı, onu geçip otobüs durağına, yani bütün otobüslerin kalktiği yere gelip, otobüse binerdim. Sizlerden biri bu soruya cevap verebilir mi? Teşekkürler
O zamanlarda "beğendik" diye bir market vardı, onu geçip otobüs durağına, yani bütün otobüslerin kalktiği yere gelip, otobüse binerdim. Sizlerden biri bu soruya cevap verebilir mi? Teşekkürler
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Re: kay-T.04:02 » "Kayseray" İldem Hattı
Arkadaşlar Kayseriden merhaba
bu İldem konusu oldukça basitmiş, bölgeyi Başakşehir gibi düşünürsek toplu konut bloklarına göre isimlendirilmiş gördüğüm kadarıyla. Bu arada sitede Kayseriden bizi takip eden var mı? Bir şey soracağım da 

-
- Seyyah
Şarküteri alışverişi için Hilton'un karşısındaki Göncüler'i tavsiye ederim abi 

- Esat
- Pir-i Seyyâh

Bu arada kayserili takipçide ciddiyim, güzel bir iş verecem

-
- Seyyah
Kargo da yapıyorlar abi, iki günde elinde 
Ne işiymiş ya? Valla bırak Kayseri'yi, Ankara'da bile olsam atılıcam ortaya.. Merak ettim

Ne işiymiş ya? Valla bırak Kayseri'yi, Ankara'da bile olsam atılıcam ortaya.. Merak ettim

- Esat
- Pir-i Seyyâh
Bunu değerlendiricemEngin Y yazdı:Kargo da yapıyorlar abi, iki günde elinde
Toplu ulaşım, önemliEngin Y yazdı: Ne işiymiş ya? Valla bırak Kayseri'yi, Ankara'da bile olsam atılıcam ortaya.. Merak ettim

-
- Müdavim
Hmm Kayseri'de Kayserililere iş kilitlemek 
O değil de Bursa'ya gelmiyorsun Esat abi

O değil de Bursa'ya gelmiyorsun Esat abi