Kayseri tramvay işletmesi Kayseray' da bir süredir çalışmaları devam eden İldem etabı hizmete alındı. 10 km. lik sistemde ilk sürüş Başkan Özhaseki tarafından gerçekleştirildi.
Abi bizim sitede interaktif haritada işli zaten, dediğin gibi İldem etabı ilk hattın devamı şeklinde görünüyor, Talas etabı ise ayrılıyor, şimdi Talastan ileri ya da başka istikamete hatlarda söz konusu bakalım onlar nasıl şekillenecek.
kemal yazdı:Doğru buradaki interaktif harita gayet yeterli başka haritaya gerek yok.
Estafurullah abi, illa oyle olsun ya da oyle iddiam yok ama mesela kayseri haritamiz en dogrularindan olsa gerek, bakalim istasyon isinleri icin sordum cevap gelirse arkadaslardan buraya aktaricam.
Keşke baştan sona kadar İldem yazsaymış. Bu ne yahu İldem 5. İldem 1 ile 5 arasında hiç mi başka isim verilebilecek bir yapı veya insanların buluşma noktası yok. Allahtan beyazşehir 3 olmamışta araya Toki kavşağı girmiş hoş onun da ismini pek sevmedim ya neyse.
Ama yapılan iş için Kayseri'yi kutluyorum. Hattın yoğunluğunu bilemem ama bana göre istasyon sayısı fazla. Keşke biraz daha az olsa da zamandan da tasarruf edilse