Taksim meydan da çalışmalar yavaş yavaş devam ediyor, saksı bitkileri kullanılacak sanırım, bakalım bittiğinde ortaya ne çıkacak ama Taksim' in eski tadı yok, yani İstanbul' a geldim de Taksim meydan ın bir fotoğrafını çekeyim derseniz kadrajınız Şam' ı alır
Bu arada Başkan Kadir Topbaş bugün Aksaray İSKİ binasının yıkılacağını söylemiş, acaba nasıl bir yıkım olacak ben onu merak ettim

şöyle dinamitli falan tek seferde göçertmeli bir şey olsa da mevzu çıksa. Diğer taraftan bence İstanbul' daki en önemli meydan projelerinden birisi olan Aksaray Meydan düzenlemesinde de küçükte olsa bir adım atılmış olacak bu sayede. Keşke İSKİ nin arkasında kalan binalardan da bir sıra yıkım yapılsa da tramvaydan oraya girip çıkan bir cep inşa edilse, böylece Yenikapı entergrasyon merkezine uğrayan hatta belki Yenikapı İskeleye giden bir tramvay işletmesi yapılsa, keşkem.
http://www.haber7.com/guncel/haber/1613 ... r-de-cagri
Başkan Topbaş SKM ziyaretinde gerçekleştirdiği konuşmasında bir müjde verdi bir de çağrıda bulundu. Başkan Topbaş, Aksarayda bulunan İSKİ binasının yarın yıkılacağını ve yerine altı otopark olmak üzere yeşil alan yapılacağını müjdeledi.