Sökecekse estram bu boşluğu doldurabilir....Aldığınız cevap klasik kamu cevabı yuvarlak.. muallak...tekrar sormaya cüret edilmesin diye arkası önü kapalı...

Uzun bir aradan sonra merhabalar. Askerde olmam sebebiyle uzun bir zamandır yazamıyorum ancak takipteyim Şafak 74alabay yazdı:İşaretledim. Bence bu noktalarda ve bunların ardındaki ray kısmında kavis temiz değil. Kıvrıntı yerine biraz ânî düzlük başlıyor, bağlantı/kaynak geçişi de köşeli.
Mehmet keleş yazdı:Peki devlet demiryolları üst kısımdaki raylarıda mı sökecek?
Sökecekse estram bu boşluğu doldurabilir....Aldığınız cevap klasik kamu cevabı yuvarlak.. muallak...tekrar sormaya cüret edilmesin diye arkası önü kapalı...
senturk90 yazdı:Uzun bir aradan sonra merhabalar. Askerde olmam sebebiyle uzun bir zamandır yazamıyorum ancak takipteyim Şafak 74alabay yazdı:İşaretledim. Bence bu noktalarda ve bunların ardındaki ray kısmında kavis temiz değil. Kıvrıntı yerine biraz ânî düzlük başlıyor, bağlantı/kaynak geçişi de köşeli.
Fotoğrafa gelince böyle bir kavisin Bursa Cumhuriyet cadesi tramvayındada olduğunu daha önceleri yazmıştım. Dönüşler anlık vuruntuya sebep olabilir. Acilen düzeltilmesi taraftarıyım.
Çok haklısınız...alabay yazdı:Böyle durumlar tramvay tekerleklerini ve bojileri toz duman etmez mi zamanla? Yani, yolcuyu boşver, o zaten balık, ama araç hasar görürse, iş paraya vuracak, ki para çoh önemlüh.
Konuşma sonrasında açılış yapılan tramvay hattı ile Yılmaz Büyükerşen ve beraberindeki heyet ilk turu attı. Yol boyunda ilk seferi izleyen bir çok mahalle sakini Büyükerşene el salladı. Açılan yeni hattın Emek-71 Evler Mahallesinden başlayıp Opera tramvay durağında son bulacağı, tramvayların bir süre ücretsiz hizmet verileceği öğrenildi.