Kemal abimizin son yüklediği resimler ve bilgiler ışığında haritayı güncelledim, yanlız en sağdaki iki sarı istasyonu tahmini olarak isimlendirdim, konum olarak Liman istasyonu büyük ihtimal ile doğru ama ortada kalan Müze olarak isimlendirdiğim sadece tahmindir bilginize
Burada herhangi bir harita programı üzerinden bölgeyi inceleyince sanırım çift hat olabilecek tek nokta stadın altından ve üstünden geçen caddeler o da ilk dönüş noktasına kadar, bu şekilde depoya en yakın olan istasyonu baş istasyon sayarsak iki işletme mümkün gibi, hattın biri belediye önünden geri dönebilir, burada acaba Bursa'daki gibi bir ring hattı mı düşündüler bilemiyorum ama öyle ise belki çift hatlı bir ring hattı düşünmüşlerdir diye ümit ediyorum

Yani sol tarafta kalan dikdörtgende çift yönde işletme olabilir gibi ama Belediye önünden geçerek Sur kapısından Liman istikametine giden hat büyük ihtimal ile tek hat olarak kalacaktır diye düşünüyorum çünkü orada K.Maraş Caddesi o istikamette daralıyor.
Ya da benim düşündüğümün tam tersi bir yapıda olabilir, hatta sanırım öyle olacak

şimdi tekrar bilgileri kontrol ettim de, sol tarafta stad çevresi ve sahil olarak tanımlayabileceğim dikdörtgen TEK HAT inşa edilip Belediye sonrasında Limana kadar çift hat olabilir, çünkü Kemal abinin broşürden verdiği bilgi şu
Hattın 1750 metresi çift hat 5019 metresi tek hat olacak
Yani hattın büyük kesimi tek hat

:evil: Kaba bir hesap ile baktımda dediğim gibi Belediye sonrasında Limana iniş ve Stad ile Lise arasındaki sokaktan geçen hatlar yaklaşık 1500 metre yapıyor.