hem ince gösterildiği için, hem de metro değil de raylı sistem hattı olarak yazıldığı için öyle düşünmüştüm.Esat yazdı:İnce gösterildiği için öyle düşünüyorsanız, sanmıyorum o daha çok ihale edilecek kısım ile proje aşamasındaki kısmı ayrıştırmak için öyle gösteriliyor.
ist-M.02:05 » Üsküdar-Çekmeköy Metrosu [İhale Süreci]
-
- Aylık Paso
-
- Seyyah
depo sahası ile hat arasında 2-2.5 km mesafe varmış. acaba dudullu-bostancı lrt hattı bu depo hattı ile ilişkil olabilir mi?Esat yazdı:Rahat 2 duraklık mesafe var orada, benim aklıma şöyle bir şey geldi acaba orada bir yerüstü depo ve bakım sahası planlandığı için mevcut yerleşim dışına çıkabilmek için mi bu kadar uzattılar diye düşündüm. Sonuçta yer altına da yapmak isteseniz böyle bir yapıyı mecburen bildiğimiz inşaat yöntemleri ile yani temel kazısı ile yapmak zorundasınız, o aradaki bölümde kentleşme var ise belkide bununla uğraşılmak istenmemiş olabilir mi?ahmettekin yazdı:Bu hattın depo yolunun bu kadar uzun olmasına hiçbir anlam veremiyorum
bostancıdan gelen metro dudulluda bu depo hattına girip, depodan hat uzatıp tepeüstünden inkılap carefour ümraniyeye kuzey hattı yapabilirler mi?
-
- Seyyah
-
- Seyyah
-
- Seyyah
keşke buraya alsaydın. neyse. yeni bir şey söylemiyor dimi?bilinen şeylerin kabak tadında tekrarı.
dikkatinizi çekiyormu? 2006'dan bu yana başlanan hiç bir metro ii yok istanbulda.
bu ne tembellik.
bu ne hantallık.
istanbulun 5 yıl boşa geçecek lüksü var mı? başladığın işi bitiremiyorsun yenilere de başlayamıyorsun ne olacak böyle?
dikkatinizi çekiyormu? 2006'dan bu yana başlanan hiç bir metro ii yok istanbulda.
bu ne tembellik.
bu ne hantallık.
istanbulun 5 yıl boşa geçecek lüksü var mı? başladığın işi bitiremiyorsun yenilere de başlayamıyorsun ne olacak böyle?