ist-M.03:04 » M4 Kadıköy-SGH-Tuzla Metro Hattı [İnşaat Süreci]
- Esat
- Pir-i Seyyâh
İnşallah olmaz, güzel haber 1 ay var yani, bu arada ray döşeme işi nasıl gidiyor bilgisi olan varmı, kaç metre döşendi, çünkü daha önce bir takım bilgiler yayınlamıştım hatırlarsanız belli bir metraj yakalandığında bunun en azından araçların basit testleri için yeteceği bilgisini ve buna göre planlama yapıldığı bilgisini almıştık.
-
- Kadrolu Personel
http://www.haberturk.com/yasam/haber/57 ... gin-panigiMaltepe Gülsuyu yan yolda bulunan metro inşaatında yangın çıktı. İşçiler yemekte olduğu sırada yerin yaklaşık 20 metre altında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.
Alınan bilgiye göre, Maltepe Gülsuyu yan yolda bulunan metro inşaatında çalışan işçiler öğle yemeği molasına ayrıldı. Bu sırada, yerin yaklaşık 20 metre altında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, yangını söndürmek için çalışma başlattı.
İşçiler, yangının çıkış sebebini bilmediklerini ifade etti
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Tanıtım merkezi dedikleri şey, yolcu holünde fotoğraf galerisimiymiş?Hakan yazdı:Esat vagonlar İspaya'dan mı gelecek bilgin var mı?

Dur alıntı yapmışım cevap vermemişim, Hakan o konuda bilgim yok açıkçası ama bugün yarın bir iki mail ile cevap almaya çalışacağım bakalım herhalde en geç pazartesi küçükte olsa bir şeyler öğrenebiliriz.
-
- Hareket Amiri
Öğle saati idi.bu tanıtım merkezine bakan bir kişi var o da yemeğe gitmiş,
45 dakika o kötü havada bu zatı bekledikten sonra , tanıtım merkezine kabul edildim, içeriye girince kapıdan hemen sonra 30-40 tane sandalye konmuş bir yer ve önünde de küçük sahnemsi, mikrofonlu bir yükseklik var , burası konferans salonuymuş (lafazanlığa da ne meraklıyız yahu) başka da duvarlarda asılı eski yeni resimlerden gayrı birşey yok, o
kadar yolu bu saçmalığı görmek için teptiğime hayıflandıktan sonra, resimlerden birinde görülen makas alanının neresi olduğunu bu görevli kişiye sorduğumda "bilmiyorum" cevabını da alıp çıktım gittim...sonuç bu tanıtım merkezi pek birşeye benzemiyor. Sadece E5 üzerinden giderken yeterli miktarda yönlendirme levhası konulduğundan ulaşımın kolay olduğunu belirtmek isterim ...
45 dakika o kötü havada bu zatı bekledikten sonra , tanıtım merkezine kabul edildim, içeriye girince kapıdan hemen sonra 30-40 tane sandalye konmuş bir yer ve önünde de küçük sahnemsi, mikrofonlu bir yükseklik var , burası konferans salonuymuş (lafazanlığa da ne meraklıyız yahu) başka da duvarlarda asılı eski yeni resimlerden gayrı birşey yok, o
kadar yolu bu saçmalığı görmek için teptiğime hayıflandıktan sonra, resimlerden birinde görülen makas alanının neresi olduğunu bu görevli kişiye sorduğumda "bilmiyorum" cevabını da alıp çıktım gittim...sonuç bu tanıtım merkezi pek birşeye benzemiyor. Sadece E5 üzerinden giderken yeterli miktarda yönlendirme levhası konulduğundan ulaşımın kolay olduğunu belirtmek isterim ...
- Esat
- Pir-i Seyyâh
-
- Kadrolu Personel
Gittiğime değer mi değmez mi? Kemal ne dersin? Bu soğukta direk eve gitmek yerine oraya gideyim mi gitmeyeyim mi?
Bu arada yangın ne olmuş diye bir bakalım...
Maltepe itfaiyesi olay yerine 4 dakikada 5 araç ile ulaşmış, benzer şekilde Kartal itfaiyesi de 9 dakikada 4 araç ile ulaşmış.
Bu arada yangın ne olmuş diye bir bakalım...
Maltepe itfaiyesi olay yerine 4 dakikada 5 araç ile ulaşmış, benzer şekilde Kartal itfaiyesi de 9 dakikada 4 araç ile ulaşmış.
http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Haberler/Pa ... eniID=5944Kadıköy-Kartal Metro Hattı İnşaat çalışmaları kapsamında Huzurevi İstasyonu Havalandırma Şaftında çalışmalar sırasında çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Beton imalatları yapılırken 2,5 m.lik Panoya ait ahşap kalıpların ve yalıtım malzemelerinin montajı sırasında alev alması sonucunda küçük çaplı yangın meydana geldi.
Yangının ihbar edilmesiyle birlikte bölgedeki itfaiye ekipleri olay yerine intikal ederek yangına müdahale etti. Yangının küçük çaplı olmasına rağmen yanan montaj maddelerinin yoğun duman çıkartması nedeniyle yangının büyük olduğu izlenimine neden oldu.
İtfaiyenin anında müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmamıştır.
-
- Transit Yolcu
Öncelikle ,bu forumun sıkı takipçilerindenim ,emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Tanıtım merkezinin resimlerini gördüm , yalnız daha önce duyurulan kadıköy-kaynarca metro hattıyken şimdi tüm tanıtım merkezinde kadıköy-kartal yazıyor durumu anlyamadım projede bir ötelememi oldu bilemiyorum .Bunun üzerine raylı işler müdürlüğünü aradım , konuyla çok ilgilendiler yalnız net bir cevap alamadım yarın için bu konuda konuşmak üzere randevu aldım.
Tanıtım merkezinin resimlerini gördüm , yalnız daha önce duyurulan kadıköy-kaynarca metro hattıyken şimdi tüm tanıtım merkezinde kadıköy-kartal yazıyor durumu anlyamadım projede bir ötelememi oldu bilemiyorum .Bunun üzerine raylı işler müdürlüğünü aradım , konuyla çok ilgilendiler yalnız net bir cevap alamadım yarın için bu konuda konuşmak üzere randevu aldım.
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Hoş geldiniz diyelim, okuyuculuktan ziyade katılımcılığınızıda beklerizkemalder yazdı:Öncelikle ,bu forumun sıkı takipçilerindenim ,emeği geçen herkese çok teşekkürler.