Kadıköy' den sonra hattın devam edebilecek bir noktada olduğunu sanmıyorum ama Hakan daha iyi bilir, önceki mesajlara da bakmak lazım istasyonun konumunu yayınlamıştı. Diğer taraftan ileri nereye? Gidiş yönü tekrar Bostancı istikameti yani Marmaray' ın üzerine mi binsinalabay yazdı:Valla ben de şaştım yani. Kadıköy'ü çok daha geride sanmıştım. Şimdi buradan tren bir gün devam edebilecek mi, yoksa her zaman için sondurak olarak mı düşünülüyor acaba?
Bir de, bir sonraki istasyonun ismi şimdi tam ne? İbrahimağa mı, Ayrılıkçeşme mi?
ist-M.03:04 » M4 Kadıköy-SGH-Tuzla Metro Hattı [İnşaat Süreci]
- Esat
- Pir-i Seyyâh
- Esat
- Pir-i Seyyâh
- alabay
- Evliya Çelebi
Haritalarda ve başka yerlerde hâlâ İbrahimağa diyorrr!
Bana bunun % 100 Ayrılıkçeşme olduğunu söyle, bileyim (ve gereken yerlerde de belirteyim, wiki de galiba hâlâ İboş diyor ).
Ayrıca, Esat, sana boşuna mı "eser" resmi gönderdim? Sen öyle bir kitap yaz da, göreyim, ne nerenden girip süzgeçten geçmeden nerenden yine çıkıyor!
Bana bunun % 100 Ayrılıkçeşme olduğunu söyle, bileyim (ve gereken yerlerde de belirteyim, wiki de galiba hâlâ İboş diyor ).
Ayrıca, Esat, sana boşuna mı "eser" resmi gönderdim? Sen öyle bir kitap yaz da, göreyim, ne nerenden girip süzgeçten geçmeden nerenden yine çıkıyor!
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Ohooo levhalara bakma Başar, onlar bir kere konulur öyle kalır. Ben şaşıyorum nasıl oldu da bu hatta yok kazılan tünel, yok döşenen ray metresi diye bilgileri verir oldular. Ben elimdeki haritalara baktım kendi yaptıklarıma ama hiç Marmaray olarak eklememişim dolayısı ile ne zamana kadar bilmiyorum ama Marmaray başlığında vardır onunla ilgili bilgi bir kurcala istersen, sonuçta 2007 den beri açık site.
-
Hakan
- Kadrolu Personel
Kadıköy'ü çok daha geride sanmıştım. Şimdi buradan tren bir gün devam edebilecek mi, yoksa her zaman için sondurak olarak mı düşünülüyor acaba?
Kadıköy istasyonundan sonra kısa kuyruk tünelleri var, Esat senin dediğinin aksine istasyonun konumunu ve tünelleri ileride uzatılabilecek şekilde düşünmüşler. Ne tarafa diye soruyorsan Moda-Yoğurtçu Parkı istikametine...Kadıköy' den sonra hattın devam edebilecek bir noktada olduğunu sanmıyorum ama Hakan daha iyi bilir, önceki mesajlara da bakmak lazım istasyonun konumunu yayınlamıştı. Diğer taraftan ileri nereye? Gidiş yönü tekrar Bostancı istikameti yani Marmaray' ın üzerine mi binsin Ha Üsküdar yönü diyorsan onun helvasını yiyeli çok oldu ya.
Bana bunun % 100 Ayrılıkçeşme olduğunu söyle, bileyim
En sağlam kaynak ne olabilir? Tabiki resmi evraklar. 12 Mayıs 2009 tarihli Ayrılıkçeşme istasyonu kesin proje revizyonuna dair bir evrak mesela?Hakan baksın doğrusunu o bilir.
Planın antet kısmını kesip yapıştırıyorum...

- Esat
- Pir-i Seyyâh
-
Hakan
- Kadrolu Personel
Kadıköy'de işler iyi durumda...
http://www.ulasimturkiye.com/viewtopic. ... 3126#13126
Şu krokide işaretlediklerimden 2 numaralı girişi yapmayacaklar sadece planlarda görünüyor, muhtemelen ileride yapılması düşünülüyor. Onun dışında diğer giriş çıkış yerlerinin eğimli kısımları hallolmuş durumda. Bacalar falanda tamam. Bugün o civardaydım görebildiği kadarıyla yürüyen merdivenlerde gelmiş. 2011'in ilk çeyreğinde Kadıköy'de işler kesin tamamlanmış olur...
http://www.ulasimturkiye.com/viewtopic. ... 3126#13126
Şu krokide işaretlediklerimden 2 numaralı girişi yapmayacaklar sadece planlarda görünüyor, muhtemelen ileride yapılması düşünülüyor. Onun dışında diğer giriş çıkış yerlerinin eğimli kısımları hallolmuş durumda. Bacalar falanda tamam. Bugün o civardaydım görebildiği kadarıyla yürüyen merdivenlerde gelmiş. 2011'in ilk çeyreğinde Kadıköy'de işler kesin tamamlanmış olur...