Burası kent değil, Karaorman ve dağlık. İyi güzel, ama madem İstanbulda, kentte de, böyle vadiler var buyur, neden böyle viyadükler olmasın, eğimler olmasın? Ki metro mukayesede hafif bir trencik.
Hafızamda YİD şeklinde kalmış fakat internette ihale ile ilgili haberlere baktım YİD bahsedilmiyordu. Muhtemelen ben yanılmış olabilirm.Esat yazdı:Evet ihaleden söz edilmiyor, birden bire yok olduBu arada Üsküdar-Ümraniye YİD olarak mı verildi? Hiç böyle bir şeyden bahsetmediler, yani hattın inşaatı bitince Doğuş Grubu mu işletecek? Enteresan.
Abi, yapmadığın projeyi bölsen n'olur, bölmesen n'olur..Peki projenin bölünmesi hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Engin Y yazdı:Abi, yapmadığın projeyi bölsen n'olur, bölmesen n'olur..Peki projenin bölünmesi hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Bu projeye 2010'lu yıllarda binebileceğimizi düşünen var mı? 2020'den önce mümkün olmadığını düşünüyorum. Ha belki göstermelik olarak Alibeyköy-Mecidiyeköy arasındaki kısa bir bölümü daha erken açabilirler, ama M3'ün Mahmutbey durağı ile M2'nin Mecidiyeköy durağı arasındaki gerçek işletme bence 2020'den önce mümkün değil. Bu arada, bu hattın numarası M5 mi, M7 mi?