ist-M.03:02 » M2 Şişhane-Yenikapı Güney 2.Etap İnş
- Esat
- Pir-i Seyyâh
- Esat
- Pir-i Seyyâh
-
- Hareket Amiri
Gerçekten de çok hızlandı bu iş. Karşı kıyıda da hummalı faaliyetler vardı ;gelgelelim makinenin pili bitiverdi çeke çeke bu ikisini çekebildim ancak.
Viyadük ayakları bitti, üzerinin kalıpları o sarı olanlar.tabliyeler de tamamlanıyor eh 2013 te bu iş biter.Biz de rahat bir nefes alırız, arkadaki yapıların hepsi boş onlar temizlenecek herhalde, öyle bırakılır mı yahu bilmem ki, yine de bu ülkenin işine akıl erdirmek zor,madem yıkacaksın yık bitir ne bekliyorsun yani!
Viyadük ayakları bitti, üzerinin kalıpları o sarı olanlar.tabliyeler de tamamlanıyor eh 2013 te bu iş biter.Biz de rahat bir nefes alırız, arkadaki yapıların hepsi boş onlar temizlenecek herhalde, öyle bırakılır mı yahu bilmem ki, yine de bu ülkenin işine akıl erdirmek zor,madem yıkacaksın yık bitir ne bekliyorsun yani!

- Esat
- Pir-i Seyyâh
Tünel çıkışında inşa edilen kalıplarda aynı bunların şeklinde, inşaatçı bulup sormak lazım neden baştan itibaren bunlardan monte ederek başlamıyorlar da kalıp yapıp beton döküyorlar. O kalıbı yapmak bile dünya iş yahu 
Şu köprüyü dünya gözü ile bir görsek, böyle tek parçalar gri gri hiç iç açıcı görünmüyor ama bitince güzel olacak inşallah.

Şu köprüyü dünya gözü ile bir görsek, böyle tek parçalar gri gri hiç iç açıcı görünmüyor ama bitince güzel olacak inşallah.
-
- Hareket Amiri
Köprüde son durum

Aras dubasının üzerindeki tabliyeler; bence her ayak için birer tane olacak şekilde gelmiş. Bundan sonra ise iki ana kula gelecektir. Çünkü bu bir tür asma köprü ve tabliyeler de kuleler olmadan asılamaz diye düşünüyorum.

- Esat
- Pir-i Seyyâh
Kemal abi harikasın, en üstteki fotonun açısı harika ya, orayı birine peşkeş çekmezlerse ne fotolar çekilir oradan
tabii hat açılınca. Vallahi iş korkunç ilerlemiş bu köprüde 2013 hedefi kesin tutar böyle devam ederse.
Yanlız dikkatimi çeken nokta, deniz seviyesinden hakikatten bayağı yüksekmiş, animasyon ve illustrasyonlarda bu dikkat çekmiyordu şimdi bacaklar ortaya çıkınca eyvah dedim biraz
Kule konusunda bende senin gibi düşünüyorum abi, köprü asma köprü ama kulelerden kıyıya doğru gergi varmıydı şimdi hatırlayamadım, malum Unkapanı tarafında köprü açılır kapanır olacak, işin en kıl tarafı o.

Yanlız dikkatimi çeken nokta, deniz seviyesinden hakikatten bayağı yüksekmiş, animasyon ve illustrasyonlarda bu dikkat çekmiyordu şimdi bacaklar ortaya çıkınca eyvah dedim biraz