Valla işin idari ya da kanuni yanını bilmiyorum ama işte tipik siyasetçi ağzı, yani üstü kapalı olarak "bakın biz olmasak ilçe belediyeleri size çivi çakmaz" demek istiyor, ve evet bunu sürekli tekrar ediyor bende çok rahatsız edici buluyorum, bu bana göre başka siyasetçilerin yaptığı, bana oy vermezsen öcüler gelir ile aynı klasmanda bir söz ve bakış açısı, Kadir Topbaş gibi başkanlığı döneminde iktidar partisi ile aynı partiden olma şansını yakalamış ve bunu da sonuna kadar fırsata çevirmiş bir başkan bu sözlerin arkasına sığınmamalı, yani elinden geleni yapmışsın, zaten hizmeti vermişsin bu şehre bu sözlere gerek yok.
Hakan yazdı:Gelelim metro vagonlarını depolayacakları yere; 18 metre çapında dediğine göre ben oraya çember şeklinde 4+1 bir ev yaparım. Madem yükseklik 12 metre buda 4 kata denk gelir, mis gibi bir köşk yapılabilir ama kusura bakmasınlar içine 1 tane bile metro dizisi sığmaz...
Valla ben yükseklik ile alakasını çıkartamadım

12 metre üst üste 2 dizi sığar anlamında mı ne

başkan şöyle hesaplıyor herhalde, bir araç genişliği 3 metre, 18/3=6 vagon, ama altı vagon az

Bu Başar' a göre bir dizi bile değil

İşte ben buna daha çok kızıyorum, bu kadar metro işi yapmış bir başkan hala vagon diyor, vagon ne? Doktor bu ne? Set, dizi, ne bileyim uydur bir şey ama vagon deme ya, hadi katener direkleri olmasın dediğin gibi kıtı kıtına sok 6 dizi sana 48 vagon yapar, bak daha büyük bir sayı. Sayın Başkanım yalvarıyorum şu basın metinlerini, konuşmalarını kim yapıyorsa o arkadaşı gönder, lütfen.