ist-M.03:03 » M1B Otogar-Kirazlı (Halkalı) Metrosu 1.Etap

langur
Sezonluk Yolcu

forum

Mesaj gönderen langur » 16 Nis Cmt, 2011 14:49

Bu arada aklima gelmisken söyliyeyim. Sitenin yeni tasarimi güzel olmus olmasina ama eski tasarim daha fonksiyonel di sanki. Konulara göre tasnif vardi. Simdi nasil Lastik tekerlekliler, metro hatlari ya da tramvay hatlari basliklarina ilasacagiz anlayamadim :roll:

Ayrica sanirim Basbakan "Asrin projesini" acikladi. Onuda yazayim dedim ama nereya yazacagimi bulamadim. Yok fikir cok degerli diye degil, gercekten nereye yazacagimi bulamadim :)

Kullanıcı avatarı
Esat
Pir-i Seyyâh

Mesaj gönderen Esat » 16 Nis Cmt, 2011 15:20

Alttaki kategori başlıklarını dün gece kaldırdım, normalde erişim var ama henüz anasayfaya linkini koymadım, şimdilik

www.ulasimturkiye.com/index2.php

bu linkten ulaşabilirsiniz, tasarımla ilgili tartışırken sormuştum, müdavim arkadaşlar o kısmı kullanıp kullanmadığını belirtsin diye, normalde bende çok sık kullanıyorum :) şimdilik idare edin, onu kategoriler diye bir sayfa yapıp ana sayfadan link vereceğim.

ASRIN PROCESİ ni bu forum kategorisi altına haber olarak girebilirsiniz :)

http://www.ulasimturkiye.com/viewforum.php?f=115

Bir de not, gerçi bir şey açıklamamışlar, daha yeterince çılgınlaşmamış, 27 sinde açıklayacaklarmış :) açıkçası pek bir şey beklemiyorum, yani eğer Kuzey İstanbul projesi ise bunu zaten biliyoruz, bir iki mesajda ipucuda vermiştim hatta, yok şu Port mort mevzuları ise onlarda ancak bu kenti mort eder gibi geliyor bana, bakalım, belki de Kartal dönüşümüdür, ya da memleketi fiziki olarakta bölmek için iyi işe yarayacak olan kanal projesi, benim için hepsi aynı uzaklıkta, çılgın değil, makul ve bizi ileri götürecek işlere ihtiyacımız var.

oglcan
Sezonluk Yolcu

Re: Harita

Mesaj gönderen oglcan » 17 Nis Pzr, 2011 18:18

xserhat yazdı:Oğulcan'a harita için ben de çok teşekkür ederim. İstediğim şey buydu aslında Esat. İstasyonların konumları (isimlerinden hariç) harita da belli olmuyor. Bu konumları gösteren bir harita var mı peki (Google Earth haritası gibi)? Umarım çok talepkâr olmamışımdır :)
http://www.miga.org/documents/turkey_vi ... tation.pdf

Burada konumlar var.Bir bakın isterseniz

langur
Sezonluk Yolcu

Asrin Procesi!

Mesaj gönderen langur » 17 Nis Pzr, 2011 23:26

Esat yazdı:Alttaki kategori başlıklarını dün gece kaldırdım, normalde erişim var ama henüz anasayfaya linkini koymadım, şimdilik

www.ulasimturkiye.com/index2.php

bu linkten ulaşabilirsiniz, tasarımla ilgili tartışırken sormuştum, müdavim arkadaşlar o kısmı kullanıp kullanmadığını belirtsin diye, normalde bende çok sık kullanıyorum :) şimdilik idare edin, onu kategoriler diye bir sayfa yapıp ana sayfadan link vereceğim.

ASRIN PROCESİ ni bu forum kategorisi altına haber olarak girebilirsiniz :)

http://www.ulasimturkiye.com/viewforum.php?f=115

Bir de not, gerçi bir şey açıklamamışlar, daha yeterince çılgınlaşmamış, 27 sinde açıklayacaklarmış :) açıkçası pek bir şey beklemiyorum, yani eğer Kuzey İstanbul projesi ise bunu zaten biliyoruz, bir iki mesajda ipucuda vermiştim hatta, yok şu Port mort mevzuları ise onlarda ancak bu kenti mort eder gibi geliyor bana, bakalım, belki de Kartal dönüşümüdür, ya da memleketi fiziki olarakta bölmek için iyi işe yarayacak olan kanal projesi, benim için hepsi aynı uzaklıkta, çılgın değil, makul ve bizi ileri götürecek işlere ihtiyacımız var.
Kanaatimce ve kuvvetle muhtemel senin dedigin "Kuzey Istanbul Projesi" cikacak sonunda Esat. Sehrin iki yakasini da kuzeye kaydiracaklar. Oradan silivri ve yeni havaalani ile baglanti yapilacak. 3. Köprü`de yakinda zaten..
Lojiport"ta da bununla ilgili bir haber gördüm gecenlerde. Baglantisi da burada:
http://www.lojiport.com/basbakanin-cilg ... -573yy.htm

@ogulcan: Tekrardan tesekkürler. Esat dogru basliga yönlendirince beni, simdi verdigin dosyanin baglantisini da orada gördüm :)

Kullanıcı avatarı
Esat
Pir-i Seyyâh

Mesaj gönderen Esat » 25 Haz Cmt, 2011 14:11

Yeni Esenler istasyonuna cep telefonundan bakış :D kötü resim ama ne yapalım eldeki bu.

Resim

oglcan
Sezonluk Yolcu

Mesaj gönderen oglcan » 25 Haz Cmt, 2011 19:16

Ah ahh!Bir açamadılar şu Esenler İstasyonu'nu. :cry: :x

kemal
Hareket Amiri

Mesaj gönderen kemal » 29 Haz Çrş, 2011 21:17

Ray üstünde bir rayminibüs mü var :P ???

Kullanıcı avatarı
Esat
Pir-i Seyyâh

Mesaj gönderen Esat » 29 Haz Çrş, 2011 22:52

:) Aslında bir raykamyonet i daha doğru :) katener çalışması yapılıyordu.

Mehmet Kasım
Seyyah

Mesaj gönderen Mehmet Kasım » 25 Tem Pzt, 2011 01:41

ee ne zaman açılıyor bu hat?

2014 seçimlerinde mi?

Kullanıcı avatarı
Esat
Pir-i Seyyâh

Mesaj gönderen Esat » 25 Tem Pzt, 2011 17:35

Valla ben iyimserim aslında ama şimdi hatırlayamıyorum bir türlü, Ankara ile Bakanlık protokol yaptı ve inşaatları devir etti ama İstanbul' da halen bir devir söz konusu değil galiba? Bu da tabii ki işi uzatıyor, herhalde bu işten dolayı şu anda inşaatlar durmuş bile olabilir, çünkü bakanlık anlaşamaz isek iptal ederim yeniden ihale ederim diyor. 2014 te Yerel Seçimler var değil mi? Ama o tarihten önce yapılacak bir açılış Belediye' nin mi Bakanlığınmı açılışıdır :) Bu saatten sonra bu iş bana göre Bakanlığındır, İBB resmen ben bunu yapıp bitiremedim diyerek devir ediyor, tabii o gün geldiğinde böyle olmayacak bu işi becerende beceremeyende el ele poz verecekler :)

Sorun değil bize lazım olan yeni bir metro hattı ve buna kavuşacağız. Ben Mehmet' in yayınladıklarından ve gazetelerdeki haberlerden yola çıkarak bugün başlasalar bu iş 2012 ortasında kesin biter diyorum, 3 vakte kadar :)

Mehmet Kasım
Seyyah

Mesaj gönderen Mehmet Kasım » 25 Tem Pzt, 2011 18:41

ibb idoyu satınca biraz eli rahatladı. başakşehir inşaatının devri değilde kirazlı-bakırköy arasının devri öngörülüyormuş. ama nerden bakarsak bakalım kirazlı-bakırköyün sinyalizasyon sistemi kirazlı-başakşehir ile bütünleşmek zorunda. bakanlık mutlaka el atacak ama metod ne? hat zaten % 95 bitmiş.

Kullanıcı avatarı
Esat
Pir-i Seyyâh

Mesaj gönderen Esat » 13 Eyl Sal, 2011 11:22

İnşaatı devam eden bu kesimin M1 Aksaray-Havalimanı ile ortak işletilmesi kesin gibi, işletmeci şimdiden haritalarında iki sistemi tek renk ve bağlantılı bir numara sistemine almış durumda, bu hattın rengide M1 ile aynı renk kırmızı olacak, kodu ise M1B olarak planlanmış durumda. İşletme aşamasından önce haritalarda gösterilmeyen bu planlamanın işletmeye geçiş ile birlikte hayata geçirilmesi söz konusu. M1 Aksaray-Otogar arasında artacak sefer sayılarına hazır olmak amacı ile alt yapı çalışması geçtiğimiz aylarda gerçekleştirildi.

Kilitli

“Metro Projeleri, İhaleler, İnşaatlar” sayfasına dön