ist-M.03:04 » M4 Kadıköy-SGH-Tuzla Metro Hattı [İnşaat Süreci]
-
- Kadrolu Personel
Çok açıkça söylemediler ama bayramda açılacak şeklinde basına bilgi verildi, açılışı eğer başbakan yaparsa, başbakan bayramın 1. günü İstanbul'da olur ertesi gün Ankara ya geçer. İlk gün Bayram namazı sonrası evine geçer ailesi ile bayramlaşır, kahvaltısını yapar. Mezarlık ziyareti sonrası metroyu açar, oradan da il merkezine geçer. Nasıl program?
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Okey ben bu programı hemen Basın Müşavirliğine geçiyorum arkadaşlar ilgilenecekler.Hakan yazdı:Çok açıkça söylemediler ama bayramda açılacak şeklinde basına bilgi verildi, açılışı eğer başbakan yaparsa, başbakan bayramın 1. günü İstanbul'da olur ertesi gün Ankara ya geçer. İlk gün Bayram namazı sonrası evine geçer ailesi ile bayramlaşır, kahvaltısını yapar. Mezarlık ziyareti sonrası metroyu açar, oradan da il merkezine geçer. Nasıl program?

Bana bilgiyi sistemden bir arkadaşım vermişti, daha doğrusu o tarih için çalışıyoruz diye, bir de bir kaç gün önce şirketten bir arkadaş makinistlerden duymuş bayram öncesi açılış var diye, fakat o bilgideki M3 ün de açılacağı ile ilgili bilgiyi sorguladım muallak çıktı

- Kamil16
- Müdavim
Kadıköy - Kartal Metrosu 17 Ağustos Cuma g
Bu sabah saat 06:15'te, E-5 Bostancı Köprüsündeki afişe göre,
Kadıköy - Kartal Metrosu 17 Ağustos Cuma günü açılıyor.
Oh nihayet. Hayırlı olsun.
Kadıköy - Kartal Metrosu 17 Ağustos Cuma günü açılıyor.
Oh nihayet. Hayırlı olsun.
-
- Kadrolu Personel