Doğukan yazdı:Bu kazada makinistte hata yok o peronlara sarı çizgiyi yasak olmasına rağmen geçiyorlar dün 4.Levent istasyonda gördüm yolcunun biri arkasına bakmadan ayağın ucu peronun ucunu geçmiş halde yanındakilerle gülüpte konuşuyorlardı. Raylara düşseydi zaten sonu belli olacaktı o hatta rayların altında elektrik var zaten tren gelmeden bile ölebilirdi. Görevliler ne yapsın anlıyan yok ki ben de zaten o sarı çizgiyi hiç yaklşmıyorum korkumdan bile istasyonun duvarında bekliyorum treni.
Sarı çizgi konusunda haklısınız ama bir düzeltme yapmam lazım. 
"Rayların altında elektrik var", lütfen bu tip ifadeleri yazarken dikkat edelim, bu çok yanlış bir ifade, böyle bir şey yok. 
Sitemizin asıl amacı ortalıkta çokça bulunan "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan" kişilere engel olmaktır, dolayısı ile bu düzeltilmesi gereken bir bilgi, o hatta ya da diğer hatlarda rayda ya da rayın altında elektrik yok, peron seviyesinden aşağıda elektrik var bu doğru ama o da zaten peron tarafında değil karşı tarafta bulunmaktadır. Mesajınıza düzeltme yapmanın amacı yukarıda bahsettiğim karşı olduğumuz tip insanlara çanak tutmamaktır.