ist-TS.49 » Sabiha Gökçen Havalimanına Erişim
-
- Kadrolu Personel
Gidiş-Dönüş 90 dakika denilmiş, sabah-akşam pik saatlerde bu süre 120 den aşağı düşmez haberiniz olsun. Son 1 yıldır anadolu yakasında en yoğun trafik Kaynarca-Kartal istikametinde. Hem sabah hem akşam aynı yönde o kadar yoğun bir trafik var ki zaman zaman 5 km lik bu mesafe 45 dakika hatta 1 saat falan sürüyor...
-
- Serbest Geçiş
İETT'nin Kartal Metro İstasyonu ve SGH'yi birbirine bağlamasını çok şeker çok cici buluyorum
ama Tuzla-Kartal arası cidden yoğun trafik var. Benim önerim SGH'den başlayıp Aydos Tepesi ve Kayışdağı'nın altından geçecek karayolu tünelleri yapılmasıdır. İstanbul'un Doğu-Batı trafiği 2 tane anayol ile idare edilecek cinsten değil.

- Esat
- Pir-i Seyyâh
Daha önce Anadolu yakasını iyi bilen arkadaşlarımızdan Hakan bu yolculuk için (ters istikamet ama) şöyle bir öneride bulunmuşmambini yazdı:Merhaba. Sabiha Gökçen'den Ataşehir'e hem zamandan hem paradan tasarruf ederek nasıl gidebilirim acaba?
http://www.ulasimturkiye.com/viewtopic. ... 4250#14250Hakan yazdı:Ataşehir'den havalimanına ulaşım gerçekten de zor, Esat'ın önerileri doğru benim bunların dışında önerebileceğim şey Dudullu-Sultanbeyli minibüsleirne binmen. Bu minibüslerin son durağı hemen Kurtköy girişinde. Oradan da taksiye binersin 5 dk'da havalimanına ulaşırsın.
Ataşehir'den direk taksiye binersen tahminen 25 TL tutar havalimanı...
şu an İETT sitesinden bakamadığım için otobüs seferlerinde bir gelişme var mı pek bilemiyorum.