İETT sitesinden bir de sahilden giden otobüse bakmak lazım, belki onunla Yenikapı' a inerek banliyö ya da Aksaray' da inme imkanı var ise oradan tramvay daha hızlı olabilir, biraz problemli bir pc deyim

Teşekkür ederim Esat dönüşümü bu şekilde metro - metrobüs - metro kullanarak hızlı bir şekilde yaptım.Esat yazdı:Ben iniş saatinize göre değerlendirmenizi tavsiye ederim, sabah ve akşam iş saatlerinde otobüs ile Taksim' e ulaşmak ya da ulaşmaya çalışmak gerçek bir zulüm bana göre, dolayısı ile aktarması bol olsa da raylı sistemi tavsiye ederim ama o 1 saatten daha kısa bir yolculuk vermez. Etiler otobüsü olarak hangisini söyledik şimdi bakmadım ama dediğim gibi otobüs seçeneği yerine hızlı ulaşım istiyorsanız ben size şunu tavsiye ederim
Metro ile Şirinevler' e geçin buradan metrobüse aktarma yapın, Zincirlikuyu yönüne binin ve Mecidiyeköy' de inin metro ile Levent' e geçin zaten metronun çıkışı HSBC binasının önünde.
Yurtdışından gelip yurtiçinde bir başka noktaya bir kez uçtum ama onda da uçağım ertesi sabah kalktığı için çıkış yapmıştık, kimse çıkamazsınız demedi ama bir de şöyle bir durum var bilirsiniz uçakta aktarma yapıcak yolculardan son durağı gümrüklü olanlar direkt olarak iç hatlara içeriden geçiyorlar yani vize işlerini gittikleri son yerde hallediyorlar ama gümrüksüz bir havalimanına gidiyorlar ise çıkış yapıp bekleme alanının içinden iç hatlara geçiyorlar. Tecrübe etmiş arkadaş varsa aramızda yazar belki ama uçakta hosteslerde bilir belki, ya da limanda polislere sormak gerekebilir, pek yardımcı olamadım galiba amaadri yazdı:Beyler moskovadan ankaraya aktarmali olarak gecicem ama aktarma surem 3 saatten fazla suruyor o sirada dis hatlardan cikis yapip tekrar ic hatlara gecebilirmiyim ucus saatine yakin
İETT sorgusunda Atatürk Havalimanı ile Taksim arasında TH1 ve 96T otobüsleri çalışıyor görünüyor, bu otobüsler ile Taksim' e geçerek buradan metro ile Levent' e ulaşabilirsiniz, oradan kısa mesafe taksi yolculuğu olabilir, Levent' ten Ulus' a geçen otobüsler hangileri bilemiyorum.demet yazdı:Merhaba,
Bu hafta cumartesi günü Atatürk havalimanına saat 7'de uçağım iniyor, etiler ve ulus a en kısa zamanda nasıl gidebilirim? Ne kadar sürer? Taksi alternatifini kullansam ne kadar tutar acaba? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
İETT sitesindeki sorgu sayfası çok sorunlu buna rağmen insanların "vayy beee ne güzel site yapmışlar" sözlerini anlamakta çok zorlanıyorum.alabay yazdı:Ben bu hattı göremiyorum? Yeni mi? İETT sayfası bana vermiyor bunu. Bu havalimanı erişimi bizde lânet mi, intikam mı, kötü niyet mi, ne anlamadım!TH1