gnl-S.34 » UlaşımTürkiye.com Buluşmaları
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Mehmet e de telefon ile ulaşmak için çok çabaladım ama telefonu beni çekmedi
Mazeretlileri zaten biliyorum kimseye sözüm yok, yaz zamanı kimse evinde yurdunda değil zaten. Bir de abileri kızdırmamak lazım tabii ki
- alabay
- Evliya Çelebi
Bakalım, bir gün beraber yine orada buluşuruz inşaallah! Güzel olur. Yine de, bu şimdi buluşma nümero III, değil mi?
Saymalı. Mikrobuluşma olsa da, önemli. Belki bir gün Esat'la ben burada da yol kesişmesi beceririz, kim bilir. Ama ben şimdi ağustosa kadar biraz dibe dalacağım, işlerim yoğun, çiftkatlılarımı da yeterince saymıyorsunuzzz! 
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Herkese selamlar ve yine yeni bir çağrı
daha önce kısaca değinmiştik ama şu soğuk kış günlerinde sıcak içecekler ile içimizi ısıtmak için 10 Şubattan sonra bir görüşsek fena olmaz diyorum, tabii affınıza sığınarak 10 u ile 25 i arasında olabilir diyorum çünkü 15 kalacağım İstanbul'da.
Kemal abi ile Mehmet okeylemişlerdi zaten, Hasan'da sanırım 12 sinden sonra İstanbul'dan ayrılıyordu ve gelmeyi çok istediğini söylemişti, şimdilik 4 kişiyiz. Gelmek isterim diyen olursa kapımız açık, olabildiğince ortak bir buluşma noktası belirleyip güzel bir sohbet yapabiliriz diye düşünüyorum. Hafta içi herkesin işi gücü olduğu için kimseyide sıkıntıya düşürmemek adına 11 ve 12 Şubat bayağı uygun görünüyor şu anda, tabii kar yağışı umarım durur ve benim uçak kelek atmazsa
Kemal abi ile Mehmet okeylemişlerdi zaten, Hasan'da sanırım 12 sinden sonra İstanbul'dan ayrılıyordu ve gelmeyi çok istediğini söylemişti, şimdilik 4 kişiyiz. Gelmek isterim diyen olursa kapımız açık, olabildiğince ortak bir buluşma noktası belirleyip güzel bir sohbet yapabiliriz diye düşünüyorum. Hafta içi herkesin işi gücü olduğu için kimseyide sıkıntıya düşürmemek adına 11 ve 12 Şubat bayağı uygun görünüyor şu anda, tabii kar yağışı umarım durur ve benim uçak kelek atmazsa