btgn yazdı:Bu aracı çok beğendim. Bu Alman kültürü olan milletlerdeki işletmecilik ve düzen anlayışı beni mest ediyor. Harika!
Bunu senede bir gün burada eşcinsellerin yürüyüş/sokak partisi yaptıkları bir gün var, o gün için böyle folyolamışlardı

değiştirmemişler öyle bırakmışlar, daha önce normal tramvay aracını folyoluyolardı geçen seneden beri bu alet

ne demek istiyorlarsa artık. Tabii bir tane değildir bu muhtemelen, çünkü oldukça uzun bir tramvay şebekesi var, kar zamanı hepsini küremek için bir tane yetmeyebilir, bir de kışın acil durum ekipleri çalışır, evde oturanlar yazılır genelde buna, öğrenciler falan, kar bastırınca telefonlar çağırılırlar, çalıştıkları saat kadar para alırlar falan.
Dün geceden beri kar etkili, çok şiddetli değil ama bayağı yağdı, caddeler çok aşırı bir temizleme yoktu, kış lastiği ile araç kullanmaya alışıklar bir de ehliyet alırken kayma testini geçemeyen ehliyetini alamıyor burada, dolayısı ile tabii ki kaza artıyor karda ama trafiği kilit hale getirmiyor, daha çok yavaşlayan sürücüler yüzünden akışta sorun oluyor, çok kar olmamasına rağmen bugün otobüs seferlerinde sorun vardı, özellikle banliyölere gidenler ile normalde de hergün problemli olanlar daha da bir geç geliyorlardı, bazı tramvay hatlarında da kısmi gecikmeler vardı, yani 7 dk. da geleceğine 17 dk. gibi

banliyöde ise ben şanslı idim hemen geldi trenim ama yine şehir dışına çalışan hatlarda şiddetli kar yağışı nedeni ile gecikmeler olduğu anonsu yapılıyordu. Muhabiriniz Esat Viyana'dan bildirdi, şimdi İstanbul merkez stüdyolarımızdayız.