gnl-TS.26 » Maket ve Model Araçlar
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Sana bu oyuncak ve modelcilik sevgisinin nereden aşılandığını anlamış olduk, gecikmeli olacak ama başınız sağolsun. Bu arada tahtadan yapılmış derken, şu bana gösterdiğin ince malzeme vardı onlarımı kullanmıştı, özellikle tavan ve göğüsteki kıvrımlarda boyalar çok temiz görünüyor, bilmiyorum resim beni yanıltıyormu?
-
- Hareket Amiri
Dostlar sağolsun, bunları bildiğin limon sandığı veya oradan buradan bulduğu 1 yada 1,50 cm lik tahta parçalarından evin arkasındaki bahçede kesip,zımparalayıp şekil vererek yapıyordu,bunları yaparken çok zevkleniyordu,nur içinde yatsın.
üstündeki boyaları spreyle yapıyordu hatta vkendi eski arabasını da kendi boyardı o yüzden iyi zımpara ve boya yapabiliyordu.

üstündeki boyaları spreyle yapıyordu hatta vkendi eski arabasını da kendi boyardı o yüzden iyi zımpara ve boya yapabiliyordu.

- Esat
- Pir-i Seyyâh
Valla güzel temiş iş yani, Kadıköy tramvayında ki o kapı altı çıkıntılarıda var, sendekinde varmıydı şimdi unuttum sana da haksızlık etmeyeyim ama
diğer taraftan üstte o kırmızı lamba herhalde onu da yapmış. Spreyle boya atmak zor yahu, el alışkanlığı olmadan becerilecek iş değil vallaha bravo ne diyeyim.

-
- Hareket Amiri
Brawa standseilbahn
Brawa HO ölçekli teleferik setlerinin yanısıra bir de Stuttgart füniküleri yapmıştı. Tepe ve alt olmak üzere iki istasyon yapısı raylar ve iki de araç halinde satıldığı gibi böyle tek model olarak da satılmış bir zamanlar.
Şimdi de var mı bilmiyorum...

Şimdi de var mı bilmiyorum...

- Esat
- Pir-i Seyyâh
Sitesinde aletin tam bir resmi var,
http://www.brawa.de/produkte/n/seilbahn ... lbahn.html
halen satışta varmı yokmu bakmadım ama var ki resmi var diye düşünüyorum. Hakikatten de güzelmiş
gerçi ben daha çok şu Talent ler ile ilgilendim ama hayırlısı 
http://www.brawa.de/produkte/n/seilbahn ... lbahn.html
halen satışta varmı yokmu bakmadım ama var ki resmi var diye düşünüyorum. Hakikatten de güzelmiş

- Esat
- Pir-i Seyyâh
Elektrikli maket ve model trenler ile ilgilenenler için elimde 3 adet döküman var. Oldukça hoş materyaller, Roco ve Fleischmann' ın 2010 katalogları meraklılarına tavsiye edilir. Linkleri orjinal paylaşım linkinden vereceğim çünkü içinde yüksek boyutlu dosyalar var bizim serverdan paylaşmak pek akıl karı değil 
Roco 2010 Kataloğu 89 MB
Fleischmann 2010 HO Kataloğu 20 MB
Fleischmann 2010 N Kataloğu 9 MB
Linkler halen sağlamdır umarım, eğer linklerden silinmişse bana özel mesaj atın, mail box ınız alır ise göndermeye çalışırım.

Roco 2010 Kataloğu 89 MB
Fleischmann 2010 HO Kataloğu 20 MB
Fleischmann 2010 N Kataloğu 9 MB
Linkler halen sağlamdır umarım, eğer linklerden silinmişse bana özel mesaj atın, mail box ınız alır ise göndermeye çalışırım.
-
- Hareket Amiri
Boğaziçi Hayvanat Bahçesi Darıca
Bu da biraz büyük olsa da oyuncak sayılır.Akü ile çalışan bir tramvay modeli.turu 2 TL.

- Esat
- Pir-i Seyyâh